Jump to content

lambardo

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi b4

Персонална информация

  • Локация
    Sliven

Последни посетители

463 профилни разглеждания

lambardo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Колеги, някой от вас сблъсквал ли се е с този проблем. Открих теглич на една б3 куатро седан. Дали ще стане на моята б4 куатро комби? Поздрави!
  2. PLAMEN_79 четох и за тези интервенции, но много противоречиви мнения са се изписали.. направо не знам какво да правя..
  3. Така е прав си Коко60 всеки мотор иска поддръжка, но така ли този аце не успях да му намеря цаката.. имам същото ауди с 1.6 мотор... ами и метеорит да падне върху него съм сигурен,че ще върви.. а за свещите на аце-то даже е с нови свещи Тесла или нещо подобно( нямам идея качествени ли са,но са нови). Знам че с повече пари ще го доведа до нормален режим на работа,но си задавам въпроса струва ли си да инвестирам в този мотор или парите, които ще дам ще са близки до монтиране на друг мотор ( примерно 1.8т или както колегата nikito_ko1 е казал 131к.с) В този случай съм сигурен,че вложените пари ще ми донесат още по-голямо удоволствие отколкото напълно ревизиран аце. И аз не знам какво искам още или като се замисля най-много искам сутринта да седна да врътна ключа да запали и като му дам газ да върви напред, а не назад... както е в момента.Не съм някакъв състезател не искам като натисна газта да отивам на задната седалка..единствено за мен е нужно ускорение при изпреварване.
  4. Здравейте колеги. Имам един кошник,който вече много ме ядосва,а именно ауди 80 Б4 с най-шибаняшкия мотор 2.0 16v ( ACE). Колицата е перфектна,но двигателя е ужааасен. Много ми се свиди да я продам, първо защото ми е от скоро и не съм й се нарадвал и второ, защото колата е много запазена. Та молбата ми е ако знаете някой прочут майстор в Сливенска или Старозагорска област да я закарам да я погледне, а ако няма начин да се излекува този умрял мотор ( на газ не върви добре,а бензина е напълно изключен), та ако няма начин да се оправи и да се движи нормално (става дума с ремонт за някакви малки пари), та ако няма начин моля да ми предложите какъв мотор да му сложа на това ауди, просто не искам да го сменям. Забравих да кажа,че колата е куатро,ако има някакво значение. Моля помагайте. Поздрави на всички!
  5. Благодаря много за отговора,Achoo! Поздрави!
  6. Вие правили ли сте го? И има ли някакво преправяне? Цитиране на предходно мнение!
  7. Здравейте, въпроса ми е дали теглич от ауди Б4 куатро седан става на ауди Б4 куатро комби? Тъй като знам,че теглич от обикновена Б4 не става на Б4 куатро. Доколкото съм чувал имало разлика и в тези от седановите, тъй като резервоара бил на различно място от тези на комбитата, но не съм на 100% сигурен. Ако някой е запознат моля да ми каже, тъй като от 1 година си търся теглич за моето комби.. Поздрави!
  8. Благодаря много за информацията ! Поздрави!
  9. Здравейте колеги, от няколко години в семейството ми се ползва ауди б4 1.6 комби. Много сме доволни от колата единственият проблем е че има къси скорости. Поради причината, че съм много доволен от тази кола си купих друго такова, но с двг 2.0 16V quattro отново комби. Мислех,че с по-големия двигател ще има и по-дълги скорости, но уви не е така. Отново колата за мен има същия недостатък, а именно късите скорости. Бих искал да разбера кой тип скоростна кутия е подходяща за мен т.е с по-дълги скорости, защото аз пътувам предимно по магистрали. Изчел съм десетина теми за скорости и смяната им, но не откривам тема за куатро. Прикачам и табелката, която е на мястото на резервната гума. Ще съм много благодарен ако ми кажете с каква по-дълга кутия мога да си я заменя. Поздрави!
  10. Благодаря ви за бързите отговори.
  11. Здравейте, реших да се допитам до вас, собствениците на ауди, тъй като вашият опит е многократно повече от моя с ауди и с колите като цяло. Имам ауди Б4 1.6 комби, но за жалост скоростите му са отвратително къси. За мен това е голям недостатък , тъй като карам почти само извънградско. От прочетеното от няколко теми разбрах, че подходяща скоростна кутия за мен е АБТ. Бих искал да разбера най-често на кой тип двигател се монтира тя/ за да знам от какво ауди мога да я открия/ и като цяло ще бъда благодарен, ако ме посъветвате дали това е добър вариант за смяна, и ако не ще помоля за съвет. качвам снимка на табелата от багажника ми Благодаря ви предварително
×
×
  • Create New...