Chanchev

Members
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

About Chanchev

 • Rank
  User
 • Birthday 02/13/1988

Друго

 • Kaра
  Audi Allroad 2.5 TDI

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Gorna Oryahovitsa

Recent Profile Visitors

564 profile views
 1. не е от стъклото, колата беше в гараж, днес не беше валяло, преди да се напълни.
 2. Здравейте колеги, преди два дни намерих колата си наводнена. Помислих си , че е от дренажите под чистачките, почистих добре и реших, че проблема е решен. Днес както си карам по магистралата, и взе да се чува как тече вода зад централните духалки, чуваше се все едно има водопад. Помислих, че радиаторчето се е спукало, спрях и погледнах веднага антифриза, не беше мръднал, след това пипнах стелката - студена вода. Мисля си че проблема е в дренажната тръбичка на климатика. Някой имал ли е такъв проблем и как го е решил?
 3. няма кво да мериш, даваш на задна, клякаш и слушаш един по един датчиците, моята имаше 6бр. изгорели.
 4. Правилно са монтирани, мотора е смъкван, всички гарнитури, семеринги, гумички на клапаните, почистени маслени магистрали. Мотора е зацепен с инструменти. Маслото е оригинално от Интеркарс 5в30, сега е на 11000км и 4 месеца от смяната, долях 1л и спряха да претракват като запаля, днес пак ни се причуха. Във вторник смъквам картера да видя дали има парчета пластамси в цедката, от обтегачите. Гаранция никой не ти признава за частите, ако са от Порше, трябва да са сменени там и всичко да е сменено по план, което е малко над 10000лв. Вериги, обтегачи, вариатори , зъбни колела, маслена помпа и силикони за по 100лв...
 5. Не се занимавай да го правиш, стягай го отгоре отгоре и да заминава. Два пъти съм сменял вериги, веднъж с оригинални обтегачи - 10к км и се разлопаха, веднъж с алтернативни - 40к км и пак се разлопаха. Тези упражнения са ми стрували много пари и нерви.
 6. При мен не беше в ключалка колата е кейлесс, а в самата палтка на модула, на кормилната колона. Много се бях ядосал, защото бях сменил веригите, всмукателните колектори с клапите-нови от VW, цялата предница и тъкмо викам врче няма кво да стане. Като излезе този проблем и се разчетох тук, че хора са давали по 1800лв, си викам край, ще я продавам на части, не издържам вече
 7. И моя не работеше, 5 датчика смених. Вечер когато е тихо, натискаш копчето, излизаш от колата и клякай да слушаш, който не цъка е дефектен. С ваг-ком понякога не показва кой точно не работи надявам се да съм бил полезен.
 8. Проблема е решен, колата запали, проблема беше в кормилната колона, но не в отключването и заключването.
 9. Волана отключва-заключва без проблем. Забелязах и нещо друго, понеже колата е кейлесс, понякога можеш да заключиш и птвътре с дистанционното, а по принцип не би трябвало.
 10. Волана отключва-заключва без проблем. Забелязах и нещо друго, понеже колата е кейлесс, понякога можеш да заключиш и птвътре с дистанционното, а по принцип не би трябвало.
 11. Проблема е открит, няма комуникация с модул J518, за жалост става въпрос за модул в кормилната колона
 12. Няма капка вода, а алтернатора няма как да го замеря, защото колата не пали.
 13. Здравейте, първо ще кажа, че изчетох всичко свързано с кормилната колона. Преди три дни радиото ми изчезна, хващаше две три станции, пуснах си диск. На следващия ден, както си карам започна да ми свети на фиса ignition lock, минута по-късно изчезна. На другия ден, както си карам и колата рязко заби предница, оборотите взеха да играят, светнаха всички лампи на таблото, а на фиса Brakes... , така ми направи няколко пъти и на светофар веднъж ми изгасна. Днес сутринта качвам се в колата, натискам копчето Старт и се включи само ММИ. Изчетох всичко, симптомите наподобяват дефектирала кормилна колона. Закачих я с Ваг Ком, грешки хиляди, изтрих всичките, колата си остана по същия начин и не иска да пали. след гова проверих , една грешка е останала в 05, 00003 Control module 014 - defective. Колата е кейлес, акумулатора е на една година. 2-3 пъти ми даде на контакт и ми свети грешка за ръчната спирачка. Волана, отключва и заключва без проблем.