Jump to content

net

Members
  • Мнения

    101
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от net

  1. А някой да е забелязал след инсталацията следните две грешки? Дава ги в инфотеймънт системата.
  2. Аз съм чипвал ремапвал 2 мои коли. Да ти кажа винаги отивам при варианта с RaceChip защото си го правя сам, махам си го сам и е голяма марка. Наскоро правих моята Ауди B8.5 Allroad quattro от 190 на 226 коня. Видеото показва всичко красноречиво.
  3. Имам следното питане: карето започна да ми препуква при пълен ляв завой. До кога мога да карам с него и какви са симптомите при които трябва да се смени обезателно. Благодаря предварително
  4. Почвам да изреждам ти преценяй какво ще гледаш: *носачите- мини по някой разбит път с нея, завий с пълен ляв-десен и слушай за препуквания; абе яко маневриврай с нея *вдигни 120-140 и слушай за шумове- най вече от прозореца; влиза въздух и понякога уплътнението не е добро *гледай както за всяка друга кола за нови сменени части и течове. Новите части ще ги зобележиш защото са просто по лъскави от останалите *виж дали не дърпа наляво или дясно- за целта отиди на прав път; преди това провери гумите равномерно ли са напомпени *огледай хубаво боята- ако е сребристо голям е шанса да пропуснеш напръсквания и надирания *другото каквото ти е написал simbat. Виж има ли луфт във външната дръжката при шофьорската врата, отвътре също. Ако е с климатроник задължително го пробвай *Провери 100% номерата на двигателя и рамата, че няма да ти обяснявам за какво шоу става ако не са еднакви с това което купуваш на хартия!!!
  5. ей замалко и аз да се изтрелям. Venci къде се подвизаваш в софия щото имам въпрос към теб но това ще го уточним по личните съобщения
  6. Преди няколко стотин километра ми се появи 1n1 а сега вече е 1n2. Някой знае ли какво ще да е това. Упътването е на италиански и не го разбирам напълно но имам чевството че става дума за редовни проверки, които се правят на определено време.
  7. net

    SE вариант

    The 1.8 SE upwards has improved air recirculation and heating, body-colour electric door mirrors and door handles plus an interior switch to activate central locking from August 96. SE saloons and all Avant models have split/folding rear seats; leather upholstery and metallic paint are available across the range as options Ясно вече разбрах по какво да позная моето. SE вариант е
  8. net

    SE вариант

    благодаря за инфото. Това което мога да кажа за SE, е че в каталога SE харчи малко по малко от нормалното но е с същите коне. Някаква отделна такса има за него но да ви кажа за последното не съм сигурен дали не е просто обновление на данъка който се плаща за него и да са пропуснали да напишат отва и за нормалният вариант. Имам чувството че SE е тези след август 96 с променените стопове- няма го оранжевият мигач отзад! Ето откъде черпя инфо аз за колите- http://www.parkers.co.uk/choosing/specs/de...spare1=&spare2= а ето тук ще ги видите двете http://www.parkers.co.uk/choosing/specs/da...l_id=46&id=9987 http://www.parkers.co.uk/choosing/specs/da...l_id=46&id=9988
  9. net

    SE вариант

    никой ли не знае?
  10. net

    SE вариант

    По какво мога да разбера моето ауди А4 дали е SE или не е? Благодаря предварително
  11. net

    Пичове помагайте

    това последното много ми хареса. Благодаря за постовете- свързах се с Явор ище оправим май работата.
  12. net

    Пичове помагайте

    благодаря ти много за бързият отговор
  13. Здравейте, знам че форума е само за ауди(аз карам ауди), но днеска имаше проишествие с едно BMW 520 и спешно ми трябват 3 врати. Дайте ми линк откъде мога да намеря втора ръка или линк към BMW бг форум. Благодаря предварително
  14. прави бяха някои като казаха че е време за смяна на маслото. Смяната+нулирането ми излезна 8лв.
  15. я ми кажете къде се намира Мишо
  16. ей опасни сте- аз нарочно не го споменах този вариант за да не ви отколонявам но сте абсолютно прави- време ми е за смяна на маслото, щото вече е почти на 10000 км. Къде се намира тоз мишо?
  17. Имам следното питане- появи ми се на малокото екранче за километрите индикация за масло "OIL". Преди седмица внезапно ми беше поизтекла малка част от хидравличната течност и тогава започна да свети(преди да налея имаше силен шум от сервото, но след като налях спря). Аз си налях тогава но тази индикация продължава да ми мига за около 1-2 минути и чак след това се появяват километрите. Какво трябва да направя за да изчезне тази индикация- предполагам трябва да ходя до сервиз да ми нулират грешкште или нещо такова но искам и вашето мнение
  18. net

    Колко километра?

    от 10.98г шофьор имам 150 хил км.
  19. ок стига глупости да продължаваме напред- най добре за тоя спор ако някой има страница с тест м/у климатик и климатроник може да я постне. Инъче всичко си е до предпочитание.
  20. ок знач си съгласен с това което казвам. Неразбрах защо тогава спориш. Аз като карам колата определено не ми е до следене дали ми замръзват космите на носа . Говорим за нормална работа на климатик и климатроник. Това е все едно да ми кажеш че една лада харчи 5 на сто, ама ато я изключваш от контакт напълно по надолнище.
  21. karaivanoff написа: До колкото знам климатроника не се спира автоматично докато климатика го прави и поддържа една температура. Оттам идва и по голямото харчене на климатика!
  22. Някой има ли си идея откъде(освен от юнитрейд) може да се купи моторче за водата на чистачките за audi 100 от `86. Става въпрос за това което е на казанчето с водата.
  23. Може би бих го заменил за едно.... мама му стара не се сещам, но определено бих го заменил за ново ауди A6 или A8 :? Инъче нямам нищо против едно Ferrari с цвят червен или едно diablo с цвят черен или сребрист. АААА сетих се- бих го заменил за едно Infinity FX 45 май беше. Има две в София.
×
×
  • Create New...