Jump to content

audi2.0S

Members
  • Мнения

    146
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ABT 90 hp

audi2.0S's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да си изкажа и аз мнението.. Като бивш собственик на Б4..имам опит с нея 3,5год. моята беше с червени пружини и нови маслени амортесьори и много ми харесваше как се държи на завоите..за спирането съм съгласен,че не спираше..имам известен опит и с Б3 пак с червени пружини..но изобщо не ми харесва как влиза в завоите(не знам какви са амортесьорите..може би заради тях идва усещането,че не стои добре в завой)имам опит и с б3 със стандартно окачване,но мога да кажа същото,че по-слабо се държи в завой от Б4..
  2. Може бартер за....нещо което да ми хареса СЪЩО Например:ПС2
  3. Така...според курса на лимонадата 1.20 3л бутилка...черпенето е точно 100 бутилки или 300л.
  4. От Ямбол съм колеги...тел. съм забравил 0896797497..извинявам се!
  5. Здравейте колеги, Продавам 3броя лети джанти Борбет 15" 4х108 междуболтово разстояние и ЕТ35 свалени са от бившето ми Б4.Джантите са в перфектно състояние не са криви нито надраскани както се вижда от снимките.Имам за продаване и една обикновенна джанта пак 4х108 междуболтово..оригинална на Ауди 15"...Цена 120лв за всичко.
  6. Аз съм с червени на H&R,отпред сменях амортесиори (Кайаба маслени) и возията се втвърди много(добре,че си оставям малко по-меки гумите поне те да обират малко от малко ударът ) отзад не знам с какви амортисиори е...но вози значително по-меко,иначе придават много добра стойка на колата Тоест за возията има значение и какви са амортесиорите
  7. Ееее,колега,много гадна случка,съжалявам Окачването каква марка е и долу-горе колко годишно е?
  8. Колега,айде като ги видиш чукни им по една снимка и напиши там марка ЕТ J и т.н
  9. Колега джантите продадени ли са,ако не кажи ми марката им ако обичаш на лични,мерси предварително.
  10. Много гадна гледка колега,лека им пръст на момчетата. Аз днес към обяд ходих до Стара Загора и на 3-4км от Ст. Загора посока Нова загора на един разклон имаше 5-6 патрулки,и в страни имаше една зелена Хонда Сивик купе беше се размазала доста гадно,някой да има информация отностно този случей?
  11. audi2.0S

    Въпрос за Б4

    Благодаря за бързите отговори колеги,не знам дали е ламарина или греда,един майстор ми каза,че е греда и е хубаво да се заварят някакви парчета да я държат,и те не са поразшерени отворите,а са изрязани направо и е прекъсната гредата на 2 пъти,другото ми питане е на аргон ли трябва да се заваря?
  12. audi2.0S

    Въпрос за Б4

    Здравейте колеги, Имам едно въпросче,ще съм много благодарен,ако драснете 2-3 реда Та имам една Б4-ка и отзад гредата под задната кора на багажника е отрязана на 2 места,за да могат да се слагат говорители явно,въпроса ми е,мога ли да карам така още време,или трябва да я карам на заварчик да заваря някакви парчета там... Благодаря предварително.
  13. Колицата си е хубава според мен,иска малко стягане,и става кукла и половина. П.С. с кой мотор е,НМ,7А?
  14. audi2.0S

    Max скорост на Б4 АВТ?

    Колега, термостата го смених миналия месец.... А забравил съм да напиша,максималната скорост миналата година на бургаската магистрала беше 200 км/ч. по километраж,към 170 км/ч. реални сигурно.
×
×
  • Create New...