Jump to content

audi2.0S

Members
  • Мнения

    146
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от audi2.0S

  1. Да си изкажа и аз мнението.. Като бивш собственик на Б4..имам опит с нея 3,5год. моята беше с червени пружини и нови маслени амортесьори и много ми харесваше как се държи на завоите..за спирането съм съгласен,че не спираше..имам известен опит и с Б3 пак с червени пружини..но изобщо не ми харесва как влиза в завоите(не знам какви са амортесьорите..може би заради тях идва усещането,че не стои добре в завой)имам опит и с б3 със стандартно окачване,но мога да кажа същото,че по-слабо се държи в завой от Б4..
  2. Може бартер за....нещо което да ми хареса СЪЩО Например:ПС2
  3. Така...според курса на лимонадата 1.20 3л бутилка...черпенето е точно 100 бутилки или 300л.
  4. От Ямбол съм колеги...тел. съм забравил 0896797497..извинявам се!
  5. Здравейте колеги, Продавам 3броя лети джанти Борбет 15" 4х108 междуболтово разстояние и ЕТ35 свалени са от бившето ми Б4.Джантите са в перфектно състояние не са криви нито надраскани както се вижда от снимките.Имам за продаване и една обикновенна джанта пак 4х108 междуболтово..оригинална на Ауди 15"...Цена 120лв за всичко.
  6. Аз съм с червени на H&R,отпред сменях амортесиори (Кайаба маслени) и возията се втвърди много(добре,че си оставям малко по-меки гумите поне те да обират малко от малко ударът ) отзад не знам с какви амортисиори е...но вози значително по-меко,иначе придават много добра стойка на колата Тоест за возията има значение и какви са амортесиорите
  7. Ееее,колега,много гадна случка,съжалявам Окачването каква марка е и долу-горе колко годишно е?
  8. Колега,айде като ги видиш чукни им по една снимка и напиши там марка ЕТ J и т.н
  9. Колега джантите продадени ли са,ако не кажи ми марката им ако обичаш на лични,мерси предварително.
  10. Много гадна гледка колега,лека им пръст на момчетата. Аз днес към обяд ходих до Стара Загора и на 3-4км от Ст. Загора посока Нова загора на един разклон имаше 5-6 патрулки,и в страни имаше една зелена Хонда Сивик купе беше се размазала доста гадно,някой да има информация отностно този случей?
  11. audi2.0S

    Въпрос за Б4

    Благодаря за бързите отговори колеги,не знам дали е ламарина или греда,един майстор ми каза,че е греда и е хубаво да се заварят някакви парчета да я държат,и те не са поразшерени отворите,а са изрязани направо и е прекъсната гредата на 2 пъти,другото ми питане е на аргон ли трябва да се заваря?
  12. audi2.0S

    Въпрос за Б4

    Здравейте колеги, Имам едно въпросче,ще съм много благодарен,ако драснете 2-3 реда Та имам една Б4-ка и отзад гредата под задната кора на багажника е отрязана на 2 места,за да могат да се слагат говорители явно,въпроса ми е,мога ли да карам така още време,или трябва да я карам на заварчик да заваря някакви парчета там... Благодаря предварително.
  13. Колицата си е хубава според мен,иска малко стягане,и става кукла и половина. П.С. с кой мотор е,НМ,7А?
  14. audi2.0S

    Max скорост на Б4 АВТ?

    Колега, термостата го смених миналия месец.... А забравил съм да напиша,максималната скорост миналата година на бургаската магистрала беше 200 км/ч. по километраж,към 170 км/ч. реални сигурно.
  15. audi2.0S

    Max скорост на Б4 АВТ?

    Здравей колега, Първо да питам колата тромава ли е в ускорението? Другото,значи може да са доста работи както са ти казали колегите преди мен,катализатори,ламб. сонди,нещо запушване по системата,виж си също и бенз. филтър,ако не си го сменял.Моята в момента си е адски мудна,и разхода си е доста повечко от преди,та аз я имам вече 2-ра година,и миналата година зимата си беше пак така,сменях разни глупости там,нищо не помогна,и на диагностика ходих,нищо нередно не показа,и 2-3 майстора се чудиха от какво може да е,и така и не можаха да разберат,после проблема изчезна,и сега като се застуди времето, и извън градът е адски тромава,и това ме навежда на една мисъл,че най-вероятно е заради студеното време,и че колата поглуща много студен въздух,не може да вдигне над 50 градуса температурата и много трудно се наема,в градски условия си държи 60-70 градуса и си е супер,не знам при теб как е,но при мен това е проблема. Поздрави!
  16. Здравей, АМи колегите са ти отговорили на въпроса,че АБТ е моноинжекция,6-6.5 бенз (нямам газово за сега),а иначе градско...зависи пак как караш,и на какви разстояние патуваш,но при нормално каране,и не много чакане по кръстовищата някъде към 11-12 литра отиват,но при мен не пада по 17-18,че и повече понякога,но аз не я щадя много за това.
  17. Здравей колега, Добре дошъл в нашия форум. Радвам се,че си се спрял точно на Ауди Та значи аз имам Б4-ка с АБТ мотор,мотора си е супер,освен редовните консумативи друго не съм сменил до сега имам го вече 8 месеца,мотора е изключително здрав (даже най-здравия монтиран при Б4-ките),по-лесен е за газифициране от АБК,единствения му недостатък е,че е доста муден,но ако не си състезател това е твоят мотор,разхода-извън града ако караш на 5-та при 90-100 км/ч. на мен ми гори 6-6.5 литра бензин,по-лесен е за подръжка и има евтини части,които лесно се намират. Надявам се,да съм ти бил полезен.
  18. audi2.0S

    0-100km

    Здравейте колеги, Не съм я засичал 0-100 км/ч но ще е към 14+ секунди някъде(че може и повече) Б4 мотора е АБТ 2.0 90к.с. а иначе за цедката-1-ва 50,2-ра 90,3-140,4-та до 170 съм я мъчил и 5-та 180
  19. audi2.0S

    Проблеммм

    Здравей колега, И при моята Б4-ка се случва същото явление,най-вероятно ще е от уплатненията нещо,нямам си идея...ако може някой който разбира да даде съвети,мерси предварително.
  20. Ако е за моята,мерси много,и си прав всички Б4-ки са си красавици от класа. П.С. а за решетката така ми пристигна колата от Германия,не съм и сменял нищо по екстериора
  21. Здравейте, днес си направих една фотосесиика на количката,много съм доволен от фотоапарата... А колега за батерийте аз си взех зарядно и акумулаторни батерий Сони ще ги пробвам утре,понеже тия днес паднаха от снимане ето 1-2 снимки
  22. Здравейте колеги, Разгледах доста марки и модели фотоапарати,и най-накрая се спрях на FujiFilm Finepix A900,сега в момента му се кефя даже,доста добър фотоапарат,с 9.0 МП и 4х оптичен зуум,най-вече се спрях на него заради клиповете които прави,за цената си,този ми се стори най-добър прави добри снимки,и на клиповете не засича гадно като на другите модели които разглеждах,единствения му недостатък според мен е,че не е с акумолаторна батерия.Мерси много за съветите ви и Наздраве.
  23. Здравейте колеги, Доста мнения написахте за което ви благодаря най-искренно... Та по темата сега още повече ме объркахте...а виждам един Никон Куулпикс Л10 само че е с 5.0 мегапиксела...за 166 лв. с подарък карта с памет,как Ви се струва?
  24. Аз лично предпочитам ОМВ пробвах от доста различни бензиностанции,но бензина на ОМВ според мен е най-добър
×
×
  • Create New...