Jump to content

mrusev

Members
  • Мнения

    24
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от mrusev

  1. Здравейте колега и аз имам същия проблем да ми кажеш къде точно се намира това реле
  2. Здравейте колега и аз имам този проблем от много време и никой не може да го реши мигат буквите на автомата не свети подгрева и като стои така известно време изпюка на дисплея Дпф се показва връщаш контакта и всичко се оправя как реши твоя проблем.
  3. mrusev

    Акумулатор за смяна

    Svetliu 90да 2.0 тди е.Благодаря.
  4. Колеги,някой ще помогне ли за акумулатора.Дойде време да го сменя ,но на стария с времето всички лепенки са изгоряли и сега незнам колко ампера да взема.Ауди А4Б7 дизел-2006г.Видях 2-3 сайта там препоръчват между 70-80 ампера.Някой да каже къде мога да погледна със сигурност какъв да взема или ако скоро е копувал да каже какъв да взема.
  5. колега къде да го търся този контрол модул,знаеш ли къде точно се намира.Под седалката намерих този вид.
  6. Здравейте,колеги! От няколко дни се опитвам да търся с търсачката на форума,но ми изписва постоянно някаква грешка и за това пускам тема.Имам питане дали контрол модул и комфорт модул са едно и също и какво точно управлява този модул.Четох няколко теми и в повечето пише че комфорт модула управлява електронното заключване,алармата,стъклата.Интересувам се дали същият модул управлява и автоматичните скорост.Намерих го под седалката на колата ,но не знам дали двете наименования се отнасят за един и същи модул и какво точно управлява?Колата е А4 Б7 2006 г,мултитроник.
  7. Колега,аз не съм отхвърлил вашето мнение.Просто искам да споделя всички неща за да е по ясно какво прави колата,за да е сигурно че въпреки това е този филтър.Ще пробвам и вашия метод и съвет който сте ми дали.Благодаря ви!
  8. Колега,DPF филтъра до сега откакто я имам тази кола 5 години,никога не ми е светвал самостоятелно на таблото.Винаги е светвал филтъра след проба от моя страна да подкарам колата след описания проблем.Този проблем ми се появи от 5-6 месеца,до сега ми е направил така 6-7 пъти примерно.Иначе за разяснение пускам тази снимка от олх как светят всички букви.
  9. дали има връзка с DPF филтъра,защото точно преди да се оправи паленето и се изчисти грешката след като съм палил и пипал разни копчета светва в повечето случай филтъра за твърди частици и после се оправя грешката и паля.Но днес я закачиха на компютър и ми даде тази грешка и сега търся решение.
  10. Мултитроник 7 степенна,но нямам никакви проблеми с кутията.
  11. Здравейте колеги! Не намерих такава тема за това да попитам тук.Изписва ми грешка 049408-No comumunication with Engine Control Module и доколкото успях да разбера дава грешка на контролния модул.Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем.Да дадете съвет какво точно може да е,къде да търся този модул? Ако някой може да ми помогме,че не знам къде стой тази платка.Иначе основния проблем който ми прави е че не иска да запали и ми светва индикацията за всички скорости едновременно.
  12. Колеги,можете ли да ми помогнете как и къде да запиша на диск навигацията.Накратко един приятел първо се опита в тях да я запише,но не ми тръгна на двуслоен диск.Взех си флашка и там ми я качи на файлове,който гледам са архивирани.Каза ми да намеря някъде където могат да записват двуслоен диск.Питах на едно две места,ама всеки ми отговаря да я занеса и ще видят дали ще стане,ама аз опити да си правят не искам,защото като платя няколко пътя диска и услугата и то да си взема от някой направо нов диск.Ако някой е записвал,ще помоля да ми помогне и каже дали файловете се разархивират и тогава се записват и в някой жентър като име да ме орентират.Благодаря на всички предварително .
  13. Благодаря на всички,които отделят време и ми пишат подробно.Все още не съм много запознат с всички характеристики и подробности за колата.Добре че са форумите за да научи някой неща човек.Днес в сервиза ми взеха 46 лв за 15 мин и с ченгел му вадих думите на тоя в сервиза.Голяма мъка да ти дадат някаква информация да не им вземеш занаята.Благодаря още веднъж,утре ще търся дюза и ще гледам да я сменя и ще пиша какво е станало.
  14. Колеги,моята одисея с дюзите продължава.Днес бях в сервиз на Ауди и там ми потвърдиха,че проблема е в 2 дюза.Помолих ги да ми напишат номера на дюзата и тръгнах да търся втора употреба.В една морга ми казаха,че тоя в сервиза нещо е объркал едната цифра.Даде ми номер 030130079QX,a човека на моргата ми казва че номерата на моята кола са 038130079QX.Утре ще ходя пак да се разправям с тия от сервиза.Ако някой по запознат ,прочете нека ми каже дали има дюзи с първия номер или тия нещо са объркали.И още един въпрос за тези букви след номера,видях че има различни,можете ли да ми кажете какво се различава на дюзите според последните букви?
  15. Явно си запознат с този магазин в Истанбул.Моля те,ако знаеш адреса да ми го напишеш,може и на лични.Да дюзите ми са Бош.
  16. Passi, знаеш ли къде в Турция ги рециклират в кой град и дали там продават рециклирани?
  17. Колеги,имам нужда от вашата помощ.Интересувам се от къде купувате нови дюзи на добра цена или къде мога да поръчам рециклирана дюза или да изпратя моята да я рециклират.Става въпрос за А4В7 140коня,2006г,мотора е BPW.
  18. И моята е с същия мотор 2.0 тди 140 нямал съм никакви проблеми с нея.
  19. Колеги ,някой знае ли този мотор BPW 140 коня,103 KW с какви дюзи е Сименс или Бош? Колата е 2006г.
  20. Благодаря ви за отговорите.Снимката ,която побликувам не е на моята кола,но е същата .Понеже един познат обеща да ми направи диск за навигация и ме пита какъв модел ми е CD за това имах питане.Сега ще чакам да видя дали ще стане да имам навигация.И още един въпрос,диска инсталира ли се на навигацията или се ползва вътре постоянно?
  21. Извинявам се,ако въпроса ми се стори тъп,но как да разбера дали навигацията ми е RNS-E или MMI? Пробвах с гугъл търсачката,но и при двата случая ми дава изображения като моята и оставам с впечатление ,че и двата варианта ги има при голяма навигация.Иначе за сведение модела на колата ми е А4 Б7 2006г.
  22. Колега извинявай ,че се намесвам но стартера може да се свали без да сваляш нищо с няколко одължения на гидория само ,че от тънките бъркаш чак нат скоростната кутия и се развива горния болт.от личен опит .
×
×
  • Create New...