Jump to content

kambercho

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    kola

Персонална информация

  • Локация
    lada

kambercho's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. кво е буутмод поясни малко,аз знам че се ползва когато се налага да се ползва преходна букса.
  2. мн. са капризни наистина в пловдив,то нямат никво отношение към клиентите си. А иначе има вече и други мн.добри мапери примерно ,,,,vrperformance,,,
  3. искам някой които ползва и двете програми да сподели мнение,става дума за ECM-titanium,и тая от заглавието знам че титаниума не става за фап филтри и егр но мисля че по лесно се работи с нея,ще я ползвам за чип тунинг основно.
  4. та каква е тая турбалана? за тея коне според мен чугуна е 64,с по-малък едва ли и ще е голям реотан преди турбото.
  5. става дума за клапаните на 1,8т моторите,дали наистина на S3-то са по-здрави от другите чувал съм,че изтеняването близо до главата на клапана го няма както е при другите пример,, АЕБ,АГУ,,питам защото съм чел някъде,че 1,8 страда от падане на клапани и човек като е инвестиръл ххх пари и се раздели на две един клпан .тогаз е шибания. Дали нови клапани е по добрия вариянт от оригиналните който са на главата.
  6. на кои канал с ваг-кома мога да гледам стоиностите на широколентовата сонда,и в кви измерения я дава както при часовничето на '' иновейта'' ли е или във волтаж.
  7. Би било много полезно, ако по-опитните споделят какво знаят за различните видове кабели - MPPS 12, 13(лъжа ли е 13-ката, защото и това видях някъде); Galetto. Кой е "по-добър" доколкото е възможно човек да се ангажира с такова твърдение? Виждам, че не може да се разчита на контролера в кабела да изчисли чексумата, затова как става проверката? Ако стане фал с MPPS, може ли в определени случай да се оправи с Galetto(логиката на този въпрос е понеже видях някъде, че Галето работи в boot mode, а MPPS-a доколкото съм разбрал на протокол от по-високо ниво, Галетото да може да оправя нещата в определени случай)? Има ли по-добри и по-лоши варианти на тези сладурчета или всичките са един дол дренки? Има ли други видове кабели на сравнително достъпни цени (до 100лв примерно) и що за стока са те? Благодаря ви много за отговорите! Надъхал съм се зверски, винаги съм искал да го правя това, но не очаквах, че е възможно в домашни условия. ами галето 4 става и другото сносно нещо е кесс2 ,ама неса баш по 100лв,и то клонингите,и където го оплеска мппс-а галето не помага после,в някой случаи с бдм100...
  8. знам така ще е,а гарнитура се ползва стандартна.
  9. някои дали се е сещал до сега да измери дълбочината на легенчето на строукър бутала за преминаване от 1,8 20V на 2,0 литра.Доидоха едни ама неми се мери с епроветки,и не бързам за тва питам,по описание са 8,5/1 с 82мм диаметър, ама мн.плитко мисе вижда легенчето иначе си има врязове за клапаните.
  10. след като темата е образователна нека направим една табличка с мн.важно обяснение,за да несе чудим за кво иде реч. чексум е? дамос файл е? и др такива термини...
  11. в 'ebay' гледах преди 3-4 месеца имаше строукър биели за 1,8т на 138мм-мисля,че бяха и в указанието пишеше с вал от vw bora, cady 2,0.Но мисля,че се пада 6мм по-къса биела което нз.как щесе отрази в обороти.
  12. добре де никой ли няма се изкаже с коя програма мусе случват нещата,даите адреси да изтеглим нещо да върви нали за тва тракаме клавиетурата.
  13. И в "Маднес"ще я направят обаче ще ти требва един ден време,и ще изчакваш хората с'' баровските'' коли да минат и тогава,а иначе ще върви яко след намесата им,от опит го пиша
×
×
  • Create New...