Jump to content

aqwsxz

Members
  • Мнения

    36
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от aqwsxz

  1. Здравейте. Тормози ме факта,че е трудно паленето на двигателя. Разбира се минах на различни майстори, смених двата датчика за температурата на водата, този с четирите пина и белия на блока с двата пина с изключение на синия за климатроника. Оказа се че напрежение на датчика за главата липсва или по точно с мултицет дава непостоянни стойности а с аналогов стелката достига до 8 волта и занулява . Премерих по отделно изводите на единия показва твърдо маса а на другия на пулсации напрежение. Последния майстор ми каза да видя дали така е на изхода от компа, но за моя изненада там кабел със същата окраска няма както и че при прозвъняване на въпросния кабел се установи че той изобщо не влиза там, а от дясно на калника има букса - до там всичко е ок, но след това кабела влиза в сноп към средната конзола . При прозвъняване на входовете за климатроника ми излезе сигнал на кафявата клема четвърти ред, но там цветовете са други. Някой имали точната схема за проследяване? Дали по трасето има друг ел.компонент който да е сгънал или нещо от сорта?
  2. Здравей.Търся зъбно колело за разпределителния вал с № 027 109 111 Н.

    Колелото е с 52 зъба 

  3. Здравей колега. Интересуват ме следните неща горна помпа на съединителя и двата датчика оградени на снимката.
  4. Здравей.Търся зъбното колело на коляновия вал за агренажа 26 зъба № 027 105 263 В
  5. дай цена за зъбчатото колело на коляновия ако е 26 зъба и № 027 105 263 В
  6. Здравей. Интересува ме дали продаваш още стъпковото и каква е цената към днешна дата.

  7. Здравей Колега. Интересуват ме следните неща: стъпковото моторче индукционния датчик -на един от кабелите за свещите е завършва с букса с три извода паразитното колело на пистовия за алтернатора левия тампон за двигателя Благодаря.
  8. Аз ходих последно в сервиза дето е зад хелмута в комлука.Там ми казаха,че преди време е имало човек който е бил кадър от сервиза но ваген и бил доста навътре в нещата.А сега може и да има друг но кой е той и къде се подвизава?Аз лично нямам добри спомени от сервиза на фолцваген до СБА а що се отнася до ауди в изгев да не говорим.Там и един болт дати сменят си прекаран. По отношение на избор блазе им на колегите от София.Поинтерисуваш ли се откликват,кой с каквото може и най-малкото ще те насочат.(пия ракия)
  9. Какво стана с същината на проблема"имали някои в бургас които да им разбира наистина".Аз съм от бургас и живо ме интерисува.Доволен съм от колата е понякота капризнечи и когато искаш помощ не я намираш в Бургас.Наскоро имах проблем и случайно или не попаднах на честен пич,след което спрях да търся.В бургас поне аз което знам няма диагностик на АСЕ за сега.
  10. Здравей колега.Преди месец и аз си зададох същия въпрос.Ходих при тоз -бил добър ,после при следващия и т.н.В крайна сметка се оказа че в Бургас е имало такъв ,но вече не живее тук и сега пробваш тук после там и накрая ъ, пак премисляш и пак ъ.Решил съм като имам път до софето да я преслушам обстойно.Весела нова година.
  11. Здравей колега.Интерисува ме какво ти остана от таблото и по точно платката?Дай ми номера на платката.
  12. Платката от снимките,циферблата от обортомера и дигиталния часовник с потенциометъра - аут.
  13. Търся платката от таблото на Ауди 100 2Е 16V.Притежавам (продавам) цяло (или на части)табло за стотица без допълнителните 3бр. уреди.ето и снимки:
  14. Здравей колега.Виж това:
  15. Здравеи колега.Интерисува ме платката от таблото Без уредите.Даи номера и и цена.
  16. aqwsxz

    АСЕ-изгасна

    Здавейте на всички и честита победа на тези от вас които симпатизират на Retbul.Аз специално съм за "кончето-Алонсо".Но да се похваля естествено то си личи и от начина по който започвам.Запали и задържа този път.Смених горивния и направих абсолютната профилактика на ситемата до инжекциона.Нямате си на представа с какъв бензин съм карал до момента.Мътилка.Неискам да злепоставям,но последните 3-4 години 90% от зареждането на гориво става в бензиностанцийте на Lukoil,та си направете извод как ни прекарват.Вътре в резервоара намерих останки от някакво вещество което на допир се разпада.Как и по какъв начин е вътре незнам.Важното е,че сагата приключи.Длъжен съм да добавя ,че докато я пробвах изгасна още един път и то точно като преминавах крътовище но това нямам идея защо се получи.Все пак съм навит и ще я мина през диагносика.При ровенето естествено си набелязох някои неща,като това че между клема 1 и 15 на бобината ми дава залика 2ом. Трябва да е 6-8 а аз докарвам едва 4.Другото което ми направи впечатление е,че при изваждането на куплонгите на елмагнитния на инжекора и този за положението на дроселовата промяна в работата на двигателя нямаше.Дали е от значение...сигурно. Благодаря на всички пожелавам ви приятни и безаварийни моменти с вашите "половинки" (колите).
  17. aqwsxz

    AUDI 100/A6 C4

    Браво,страхотна тема.Колкото и да си запознат ще откриеш нещо.Няма по добро от нагледното.
  18. aqwsxz

    АСЕ-изгасна

    Здравейте отново.Явно ще трябва да се мине през доктор.Опитах се доколкото мога,но има нужда от намеса на по висша технология.При замерване на бобината има отклонение на стойностите с това където пише в букварите а и пркуплонга за "хола" също,затова реших да я водя на по компетентни по въпроса.Само дето избора не е голям. Когато сагата приключи ще допълня с подробности.Живи и здрави.
  19. aqwsxz

    АСЕ-изгасна

    Благодаря ви колеги,ще започна от подмана първо на филтъра и т.н.,за което естествето ще допълвам до какво е довела самата смяна.За сега това е.Успехи за всички.
  20. aqwsxz

    АСЕ-изгасна

    Здравейте отново.Какво направих-изключих електромагнитния (в дясно на инж.),ток до него ходи,но от порядака на 5-6 волта,не посмях да му подам 12в.Пробвах да запаля - не ще,свързах го - същото.Изключих "буренцето"- ток ходи7-8 волта.Стойностите са ориентировъчни защото уреда е стрелкови.Тук обаче рискувах и му подадох 12 волта след което се чу как прецъква.Опитах да извадя първата дюза,но не успях.Просто,когато понечих да я развия то и тръбичката започва да се усуква и предположих че ще си отворя по голяма бела,затова лашнах болта за нея на самата глава на инж.Пробвах отново за да видя дали ще протече от там но уви не ще.Единственото което ми направи впечатление е,че снощи като отварях,лашках и прочие не даваше никакъв намек че ще пали а сега просто аха да запали ама не.Припалва една такава,но само толкова.Извадихих кабела за дадчика на Хол,но ефектът бе че не ще и да припалва(прекашля).Това е то.Не бих се тормозил много,но различни по вид обстоятелства ме карат да викам неволята.
  21. aqwsxz

    АСЕ-изгасна

    Благодаря за съветите,допивам си кафето и слизам да проверим що е то.
  22. aqwsxz

    АСЕ-изгасна

    Да,изчетох темата и разликата е че ториво отива до "разпределителя",но към дюзите не ще.Това с тези налягания ме плаши в предвид че отива на помпа.Защото тръбичката за излишното при контакт започва да тече гориво от нея. Мислено се надявам макар и малко невороятно да е филтър.Просто ако има някой на когото му звучи познато да даде едно рамо .Благодаря.
  23. aqwsxz

    АСЕ-изгасна

    Здравейте колеги! Волю не волю и аз се сблъсках днес с този проблем ( изгасна по време на движение с 100 км.) Започнах от тока - ток от бобината да те убие.Отидох на ижекциона(разпределителя) -бензин отива но до него, към дюзите - не.Някой имал ли е проблем от това естество и как го е решил?Благодаря.
×
×
  • Create New...