Jump to content

ken

Members
  • Мнения

    642
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от ken

  1. Почти да познаеш, че е собственика на колата. Единствения шанс да пише собственика е през моя ник(за твое нежно сведениe Fitile). Поне да беше звъннал да кажеш, че няма да идваш насам,с което показа какъв "колега" си. Мисля че не е редно да споменавам как реално стоят нещата,ти си пиши и украсявай както ти е удобно щом се чувстваш по-добре.
  2. Както става ясно от името на обявата продавам демферен маховик. Свален е от А6 Ц4 2.5тди на предно. Контакти - на Л.С. или на 0894 243 100 - Георги. Маховика се намира във гр.Варна Цената е по договаряне.
  3. Колеги аз също забелязвам подобно странно държание, термостата го смених преди известно време не повече от година.BEHR от КОКО е термостата.На моменти когато е поработила и би трябвало да почне да подухва топло, а не е топло, веднага проверявам според климатроника и си показва между 50/60градуса, където е нормално да не духа баш топло.Забелязвал съм според климатроника,паля колата студена, качвам се на магистрала и си поддържам около 2000оборота и както е тръгнало след 50 вече да си показва баш реалната температура стигна до 60 градуса и започна да изстива бавно - 59 , 58 , 57 и си спря на 50, след няколко км тръгна и си загря. Като цяло според климатроника 90 градуса не е стигала, 80-80+ да, но да забие на 90,както прави стрелката на таблото - не. Казвали са ми да не вярвам на таблото, само климатроника няма да излъже реалната температура , но понякога като запаля веднага го щраквам и до 50гр. си отива плавно, спира там и забравя да продължи.
  4. ken

    Смяна съединител АЕЛ

    Само LuK произвеждат демферния маховик за АЕЛ,уж.
  5. ken

    Стопа за мъгла

    Би трябвало на къси светлини, когато натиснеш бутона да светва, поне при мен на Б3-ката беше така.
  6. Запалихме колата без нея,звука е същия ?
  7. Надявам се да свърши работа http://www.turboost.lt/eng/catalog.php
  8. Въпреки че маслото е на 3000 км, днес ще се сменя да видим дали ще има промяна.
  9. Ето така звучи моя АЕЛ в момента, http://www.fileden.com/files/2012/8/8/3334820/Sound%20clip%2053.wav къде да го търсим това 'чукане'?
  10. Скоро ще ви пусна един звукозапис да чуете моя АЕЛ,какви звуци започна да издава от има няма седмица и да изкажете някво мнение.
  11. ken

    Колко може да носи

    Дано поне ако е много зле не я видя, да не ми прилошава. Май май RU-то ще излезе безсмъртно.
  12. ken

    Колко може да носи

    Момента в който видях снимката бях потресен, защото с тази кола дойдоха да купят бялото ми b3 (Все още ми липсва), което е най-вдясно на снимката. Представям си какво се е случвало и с моята колица Точно от тоя район бяха.
  13. Колега, извини ме че драскам в твоята тема, но да не пускам нова искам да запитам къде във Варна правят качествен реглаж на преден/заден мост.
  14. ken

    Audi Cabrio

    Поне остана ли колата във Варна да й се радваме
  15. +1 от мен и успех във борбата за първото място
  16. Също така колата като е на магистрала и се поддържа примерно 130 км/ч започва да изстива (по климатроник) примерно от 70гр. започва да си слиза докато не спре на 50гр. и това е,стрелката горе на таблото и тя е преди 70 градуса. Мислих си че е термостат и го подмених с такъв на BEHR от КОКО - , но и вчера ми го направи пак така.
  17. И при мен май става точно така,на по-високи предавки по усезаемо. Не ми пречи Май проблема е един и същ.
  18. Здравейте, от една седмица колата започна да прави нередни за нея неща. Проблема се появява когато тя си реши,но сякаш след всяко каране започва по-често да го прави(може и да не е точно така). На фона на извън-градско каране във града е по-добре,защото понякога със едно връщане на газта и подаване на ново си тръгва както трябва,но на моменти връщаш-подаваш няколко пъти което за извън градско каране е доста 'красив' момент докато изпреварваш.Като реши да 'не върви' колкото повече газ й се дава, толкова не иска да върви и сякаш глъхне. Преди около 400км е сменено масло(10в40) със маслен и въздушен филтър.Преди това колата направи тази ситуация 1 или 2 пъти.
  19. ken

    Избор между две А6-ци

    Покажи ни го това Е39 поне
×
×
  • Create New...