Jump to content

peeeeet

Members
  • Мнения

    107
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    на хляб

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна, морето, сините вълни.../ Нортхямптън
  • Интереси
    Товаонова

Последни посетители

1057 профилни разглеждания

peeeeet's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. robobug за там става въпрос. Досега съм карал само с летен Континентал. PESHO OT MARS 80 паунда не е много като се има предвид че китайчетата са около 50. Да добавя и още една за размисъл. Toyo Vario V2 Plus Toyo Vario V2 Plus
  2. Може би малко извън темата ,но да попитам за съвет и аз. Става въпрос за всесезонни гуми. MICHELIN CROSSCLIMATE Pirelli Cinturato All Season Uniroyal AllSeasonExpert Goodyear Vector 4 Seasons VREDESTEIN QUATRAC 5 Hankook Kinergy 4S H740 Kumho Solus HA31 Firestone Multiseason BFGOODRICH G-GRIP ALL SEASON2 XL Като се има предвид, че тук сняг има веднъж годишно за около час два ( като последната зима го проспах :-) ) Но тази година за коледа може би ще бъда на континента и искам да съм подготвен донякъде. Ще се радвам да споделите мнения и препоръки. Дори и за модели които не съм написал. Благодаря ви предварително.
  3. Водата е на гости на масълцето и си получил майонеза по капачката.
  4. Колко хора разплака с тази снимка... Цитиране на предходен пост!
  5. Най-лошото е че понякога страдат хора които нямат нищо общо с това че някой искал да е гъзар и колата му да имала "стойка".
  6. Някой колега от Ямбол да е чувал за тези хорица с тея гуми? http://windforce.bg/ Или някой да е чувал за тази марка?
  7. http://www.technobg.com/4-broya-Gazovi-amortisiori-ATEC-Germany-za-GOLF-4-BORA-AUDI-A3-OCTAVIA-LEON Толкова ли е трудно да напишеш в гугала амортисьори? Според тази таблица НЕстават.
  8. peeeeet

    Зимни гуми въпрос.

    http://www.calculator.bg/1/avtomobili_gumi.html Въведи си параметрите и ще получиш отговор.
  9. С хром се появява предупреждението. Каза ми че го отваря на моя отговорност. Рискувах
  10. Извинявам се за лаишкия въпрос в тази хубава тема, но питането ми е ако се разкачи имобилайзера на запалена кола ще спре ли да функционира и колата да си пали и без него? Става въпрос за колата на баща ми и неговото желание е да го махне ако може разбира се. Софтуерно ( ВАГ КОМ ) или хардуерно ( ЧУК И СЕКАЧ ) има ли такъв вариант? Поздрави на всички.
  11. Ревизия в смисъл един ремонтен комплект гумички за спирачните апарати и буталата да прегледаш и тях.
  12. Втора употреба си имаш в момента на колата. Така че реши си сам кое е правилното.
  13. Не е с българска регистрация но се кара постоянно. Според собственика е кофти особенно вечер и каза че не е имал проблеми с полицията. Скоро няма да движи, чака нов дебитомер.
×
×
  • Create New...