EH5400BC

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About EH5400BC

 • Rank
  User
 • Birthday 06/26/1989

Друго

 • Kaра
  svobodno :)

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Levski / Weliko Turnovo

Recent Profile Visitors

463 profile views
 1. хахаха ще ти дам моето АЦЕ като го махна поне знаеш че няма лоп няма троп качваш се и караш
 2. дай ще я настроиме намери ме във вайбър 0883347582 и ще ти дам инфо вече 3 сме настроили
 3. Че нали всички сте разбирачи или само ако става дума за : колко ми гори колата или с какви джанти е по добре казаха ми че има заместители а по моргите ако имало нямаше да пиша за пореден път се убежфавам че по добре дане питаш триите ми темата няма смисъл
 4. някои да има мнение по моя върос?
 5. Здравейте колеги !! Прецакаха ми компресора на климатика и си търся нов (втора рака ), разбрах ,че имало някви заместители на тоя модел ,който сам описал по горе. Ако някои има такъв или знае някакъв заместител нека каже ще съм много благодарен.
 6. С оригиналните маратонки съм и съм готов .18:06 съм на линията.
 7. От утре КАТ започва проверка за тъмни стъкла. Всеки, за когото има съмнение, че умишлено е затъмнил прозорците на колата си, ще бъде спиран и съответно ще си отнася глобата.Според чл. 105 в Закона за движение по пътищата се забранява "ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им". Има обаче и още един текст към същия член, според който "ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила". От цитираните по-горе текстове става категорично ясно, че задните странични стъкла няма проблем да бъдат затъмнявани, ако колата има огледала. Проблемни обаче остават челното стъкло, задното панорамно и предните странични стъкла. Относно задното панорамно стъкло никъде не се упоменава, че е забранено затъмняването му, следователно няма член в закона, на базата на който да бъдем глобявани, следователно и то отпада от притеснения. За челното стъкло е ясно, че дори да не е забранено, то не е редно. Има автомобили, които се движат с фабрично затъмнени предни странични стъкла. Те не подлежат на санкции, но тези шофьори, които са си сложили фолио, биха били глобени. Друг проблем Често органите на реда пишат АКТ на основание Чл.105, ал.1 от Закона за движение по пътищата и спират автомобила от движение, но дали тези техни действия са правомерни? Ето какво казва чл. 185 от Закона за движение по пътищата: За нарушение на този закон и на издадените въз основа на него нормативни актове, за което не е предвидено друго наказание, виновните се наказват с глоба до 20 лв. Така би следвало спирането от движение да е неправомерно наказание, наложено от пътният полицай. Ето и още малко информация. За да спре от движение автомобила, пътният полицай трябва да има подписана заповед от прекия офицер за налагане на ПАМ (Принудителни административни мерки), да я връчи и тя да бъде разписана. Нито един полицай няма такава заповед в джоба си, ако не е по съдебно решение или издирване. Тук идва изводът: Пътният полицай може да спре колата от движение, ако тя е технически неизправна и попада под ударите на друг член от Закона за движение по пътищата. И това не е точно така, защото пътният полицай не е лицето, което може да се произнесе с наказание "спиране от движение".
 8. Беше мн яка днешната сбирка.