howkinss

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

About howkinss

 • Rank
  User

Друго

 • Kaра
  Audi A4 B7 2.0 TFSI

Персонална информация

 • Location
  Sliven

Recent Profile Visitors

446 profile views
 1. Знаеш ли от къде мога да се снабдя с накрайника ?
 2. Откъде си купи накрайника Т40080
 3. Здравейте, предстои ми да сменям верига зад двигателя на audi a4 b7 2.0 tfsi понеже пластмасата на повдигача на веригата се е отчекнал. Има ли някой, който е развивал болт за регулиране на разпределителния вал. Дават го с някакъв сокет t40080 на мен ми се вижда почти подобен на торк t40. Има ли някой този сокет ?
 4. Не проблема беше от датчика в скоростната кутия
 5. Здравейте, Появи ми се много странен проблем с парктроника, след маневра назад си остана включен заедно със светлините и не иска да се изгаси на която и предавка да остана. Опитах се да изгася колата, да чистя грешки (нямаше такива), но нищо не помага и сега като някой се доближи до мен и почва да пищи по светофарите.. много е дразнещо, някой знае ли от какво може да е ? Поздрави!
 6. Привет, имам същия проблем през зимата, не знам дали не е от акумулатор понеже не съм го сменял, пиши ако намериш проблема.
 7. Тези дни като го отворя пак, ще изпратя повече снимки за информация.
 8. Да както е дадено по каталог съм го сменил преди няколко месеца, центровката на скоростите е много лесна има един болт който се отхлабва и се бута напред/назад да кажем, че съм го нагласил в най-добрата му позиция за смазване на самата ябълка на лоста, който придава движението към скоростната кутия не съм го правил. Били могъл да ми помогнеш с някакъв избор на силиконово масло за смазка или няма голямо значение? В допълнение при съмнения за съединител и т.н не е от него преди да го сменя бяха така и след смяната на нов, но съединителя си беше за смяна.
 9. Привет, имам проблем със смяната на предавките от 1-ва до 3-та като имам чувството, че ми закачат докато влязат на правилното си място, освен това миналата зима като падна големия студ лоста ми замръзна и трудно го изкарах от 1-ва предавка (решението беше да запаля на съединител). Отварях скоростния лост да видя ябълката дали е повредена но не видях нито стърготини от пластмаса под нея нито тя да има някакви дефекти. Махнах и пластмасовия капак, но не съм направил повече снимки за да покажа.
 10. А да попитам за P0171 като тръгна да правя диагностика за волтаж ми излизат данни на програмата само за О2 bank1 sensor2 като цяло са доста променливи, но като гледам са около 0,4 но за О2 bank1 sensor1 няма никакви данни. На catalyst Temperature (Bank1, Sensor1) ми е около 480 градуса по целзии. Как е възможно да ми излиза температура за bank1 sensor1 а да не ми излиза волтаж или гледам две различни неща ?
 11. Какъв е този клапан ?
 12. Приятели, мерси за информацията, ще гледам скоро да си сменя хидравличната течност и ще ви споделя какви са резултатите. Весели празници!
 13. Не знам как да я проверя, имате ли някакви предложения ?
 14. До колкото разбирам е време за нова кола