Jump to content

soulfire

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    b5 1.9tdi

soulfire's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. На разкачен двигател така изглежда графиката. Като му закачат всички ремъци, гумите, скорости, полуоски и т. н. е един лагав двигател.
  2. Различна околна температура? Има около 1000 причини. Или просто в твоя случай са били за смяна каталзиаторите. Вместо да гадаеме да се беше замерил да не си лалаш. Не знаех, че накрая са ти сработили тич датчици, последно помня, че си я караше с грешките.
  3. Теленор и Криейтив сменят телефоните при този проблем. И то доста бързо. Това от опит го казвам.
  4. Дали светят червено не зависи дали имаш каталзиатори, а дали и колко даваш газ. Каква мерна единица е осезаемо?
  5. Не бе аз си я мерих, ама ти или елко измерихте ли да покажете? Това в случай, че си я оправил от грешките и е надула над 0.5 бара някой път или направо суопна мотора с тръц? Да виждаш някой да карам да слага Ихи както ти смело даваш акъл да си махат катализаторите? Насочи ме само към графиките да видя разликата преди и след махането на катализатора на к03. Тия общи приказки кой кво си е мислел или как е пикал нямам намерение да ги чета.
  6. Къде са тия резултати, че като си махах/слагах катализатор на к03-ката слушах същите легенди ама черно на бяло нищо нямаше.
  7. Обикновенно това, че е евтино означава, че е евтино. :hilezh:
  8. Точно тия пикливи к03-ки не ги затапват катализаторите. Стига да работят.
  9. Отиваш на пункт на ГТП и мериш дали покриваш нормите примерно. На бензинка не виждам смисъл да махаш каталзиаторите, шанса да са се запушили е минимален. Виж ако е дизел е друго ама те са си боклуци по принцип. :hilezh:
  10. Аз имам преки отзиви от Драго и съм написал, че не си заслужава. Цяла генерация плюс колектор и т. н. ми е правил. Оправи си грешките и сложи чип в който да влиза в цената мерене преди и след. Не махай катализаторите ако не се налага. Не знам какъв е тоя зор да се махат части.
  11. Кои са по скъпи от тия? KillerGTI беше 1000 за мапване и най евтиния линк беше 1600. Хеед е под 1000.
  12. Мерси, мина да погледнат.
×
×
  • Create New...