Jump to content

Niko Hristov

Members
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

1 Последовател

Друго

  • Kaра
    Audi A6 2.7 TDI

Персонална информация

  • Локация
    Bulgaria

Последни посетители

680 профилни разглеждания

Niko Hristov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Niko Hristov

    S tronic

    Хора, тъкмо приключих ремонт на DSG-то (съеденители, някакви лагери и масло). Взимам аз колата и ми се струва доста различно, за съжаление в лошия смисал. Като тръгвам от напълно спряло състояние на почти прав път, има едно замисляне. Колата изчаква малко преди да тръгне и като тръгне лази изключиетелно бавно. Според майсторите, които я правиха казаха че така е нормално да се държи колата, когато е е оправена. Споделете мнение.
  2. Така... открихме проблема. Наводнен B&O усилвател! Процедурите са следните: 1. Ремонт на платката ако е възможно (ако знаете някой, който ги прави казвайте) или 2. Нов усилвател и след това адаптиране в Порше.....
  3. Ужас! Както си карам и си слушам музика, изведнъж няма я! На екрана си виждам радиото, медиата и всичко останало (показва все едно си свири). Видях в нета, че било уж често срещан проблем и решението било да се извади и след това вкара буксата на модула (отзад в багажника), но за съжаление и това не помогна. Моля помагайте.
  4. Здравей, При мен фейслифта бе направен от Б8 ксенон към Б8.5 биксенон. Връзката беше направена с преходна букса и "стоп еррор" адаптер. Работи супер.
  5. Здравей, търся си външни лайсни (рези около прозорците) за Ауди а4 2013 седан.

  6. Niko Hristov

    Телефон и Bluetooth

    Да ви дам последна информация : всичко пристигна, сглобих го и работи! Специяни благодарности на Congo. Ако някой има същия проблем ще помагам.
  7. Niko Hristov

    Телефон и Bluetooth

    Мерси, поръчах ги от ауди (не успях да се свържа със Спас), ще чакам да пристигнат и ще пиша за резултата. Сега следа да намеря и кабеляка за ломбалните надувки на седалките, а да и климатичен модул със команда за нагряване на седалките.
  8. Niko Hristov

    Телефон и Bluetooth

    Поръчах 4L1035711H от ибей. Благодарение на congo нещата ще се оправят на максимално ниска цена. Congo аз хубаво поръчах микрофоните но тая мъжката букса не може да се намери (одрязаната), така че май ще връзвам на кабел дирктно, колкото и да не ми се иска.
  9. Niko Hristov

    Ангренажен ремък

    Здравейте, Взех кола на 104 хил. и се чудех да сменям ли Ангренажния ремак, и така отидох да проверя по рама в Порше. Изленза че за моя модел 2.0 TDI 150hps 2013 агренажа се сменя на 210 хил. И си ми казаха откровенно че просто няма нужда и не се правят чак пък толкова калпави.
  10. Niko Hristov

    Телефон и Bluetooth

    Казваш и идвам за тест.
  11. Niko Hristov

    Телефон и Bluetooth

    Момчета не става и с друг телефон. Пробвах да търся в настройките на телефона (HTC10) и нямам Settings->Call->"Microphone noise suppresion". Четох по някакви чуждестранни сайтове за абсолютно същия прпблем и го оправяли с update на софтуера.Congo какво стана намери ли микрофона, вече полудях с тоя мокрофон
  12. Niko Hristov

    Телефон и Bluetooth

    Днес ще пробвам с Noise suspension и ще пиша. Мерси
  13. Niko Hristov

    Телефон и Bluetooth

    Мерси за отговора congo. И аз почвам да си мисля че са говорителите в плафона. Имаш ли представа от къде могат да се закупят?
  14. Здравейте Колеги, Преди седмица станах собственик на Audi A4 B8 2.0TDI (2013 Facelift), но за съжеление излзна проблем. Ето го и него: Успявам да вържа телефона (HTC10) с Блутута на колата, мога да набирам и чувам през колоните, но хората не ме чуват. Досега пробвах да махна и добавя телефона и ресетнах самия блутут на фабрични настроики, уви все същия проблем. Въпроса ми е дали някой е имал същия проблем преди да търся вариант да сменям говорителите на блутута. Благодаря предварително.
×
×
  • Create New...