Jump to content

комбито

Members
  • Мнения

    1263
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от комбито

  1. и при мен е така....ще следя темата
  2. Какво е сермофрен/сермофен ........?
  3. комбито

    Джанти А6/S6 C4

    Не е в ред ААТ-то ....
  4. С размерите на кутия цигари, долу, ляво в краката , дето се дърпа капака.......
  5. Гарнитура на главата е проблема на човека .
  6. Цитиране на предходен пост ! В смисъл че си имам клапан №4 ,но ме интересува устройството на клапана (който го няма на тази схема) в отвора на болт №3
  7. Да това е,но с номер 4 е означен клапана на обратното гориво,при мен има клапан във отвора на болта номер 3 отдолу....
  8. Здравейте колеги,наложи се смяна на горивен филтър и при свалянето забелязах отгоре на филтъра малка пластмасова черна тапичка и фина пружинка.Предположих че са части от клапанче ,източих филтъра ,но друго не забелязах.Пружинката влиза точно в тапичката ,която е проходна и точно си щраква в отвора на болта,който стяга филтъра,но самото клапанче липсва.Забелязах че от преди известно време, въртя по дълго при палене и както изглежда,когато се е изсипал този клапан отгоре на филтъра,няма кой да задържа горивото от помпата и то се разтоварва надолу към филтъра.Бих помолил, ако някой от колегите във форума ползва ЕТКА или Аутодата програми, да постне какво представлява въпросното клапанче за да го поръчам.Имам идея за малък нормално затворен електромагнитен клапан последователно на горивната магистрала след филтъра към помпата,но това в случай ,че оригиналният вариант отпадне,или пък също е вариант горивен филтър с клапан от Фолксваген Голф си мисля.Благодаря на всички отзовали се .
  9. Като се свали подлакътника има болт с вътрешен шестограм от двете страни отдолу между седалките.От там се тръгва за да се извадят облегалките на С4 Авант.
  10. Цитиране на предходен пост! Купих го от магазин за фитинги по пневматика -3/8 цола на разклоненията(женски) и с резба като на датчика на средния(мъжки).
  11. Цитиране на предходен пост! Напротив, с тройник съм,и оригиналният датчик е също там за лампата на маслото.
×
×
  • Create New...