paci_4444

Members
 • Content Count

  721
 • Joined

 • Last visited

About paci_4444

 • Rank
  User
 • Birthday 12/14/1980

Друго

 • Kaра
  8E5 TDI

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Gender
  Мъж
 • Location
  Русе

Recent Profile Visitors

3,754 profile views
 1. @OvivO и при мен е така. Ползвам филтър MANN с активен въглен, и долу горе между 3-4 хиляди километра се предава. Автомобила го ползвам основно за градско 70%, извън 30%.
 2. @slaviivanov Наборе, тука във форума няма да чуеш добра дума за покупка на ауди над 5 години. Съфорумците помагат много, спор няма, ама това после, като купиш бегачката. Парите за които ще купиш старо ауди, трябва да си готов в рамките на до две години да ги извадиш отново, това без глезотиите , а просто да стане кола. Дано съм бил полезен.
 3. Да. При заключване от бутона на вратата, всички врати се отварят при издърпване два пъти на перата за отваряне.
 4. А за Airbag-а, кой Torx ми трябва? Питам понеже ще ги купувам на бройка. Не са ми нужни цели комплекти. За кората зад волана знам че е Torx T8.
 5. Добро утро. С какъв инструмент се развива волана на B6?
 6. Преди малко минах ГТП. Няма помен от новите неща, за които се говори. Всичко протече, както предходната година. Да отбележа че минах през нормален пункт за прегледи, не е някой шано. Помолих механика да ми каже като форсирам помпа-дюзата дали бълва гняс, човека каза че е 6+. Карам само с Shell V-Power Diesel, спрян ЕГР,масло сменям на 6-7000км макс, и по време на теста за димност с климатроник на OFF.
 7. @JohnP Тази машинка ако те устройва пиши на ЛС. Машинката принципно е от поколението на Windows 3.11, но в момента е с Windows 95 и се справя добре.
 8. Сега в началото гаранция ще има изцепки при тези ГТП. Моя преглед изтича на 16.07. Другата седмица ще закарам помпа-дюзата(спрян ЕГР), да видим ще ме порежат ли. Ще пиша при мен как е минало.
 9. На тези фарове лупата за късите по-голяма ли е, спрямо тази в стандартните фарове?
 10. @PINGI Ако Александър откаже стикерите, аз бих се възползвал.
 11. @Митака55555 Това дали ще ти помогне? За позиция 16 става въпрос, ако не бъркам.
 12. Здравейте. Имам закупени оригинални термостат, фланец и "О"-ринг. Питането ми е, има ли специално позициониране на термостата към фланеца? По мои разсъждения трябва да го поставя към фланеца между двете крачета оградени в червено, и да го завъртя по часовника докато опре в зъбчетата оградени в синьо. Правилно ли е? Изгледах няколко клипчета за смяна на термостат на 1.9tdi pd, но не видях никой да прави така.