Jump to content

nextflights

Members
  • Мнения

    69
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nextflights

  1. Според мен е нормално след 2к оборота да се зори турбото развърта около 2к.
  2. Временно решение ама няма как ..
  3. Дори когато е загряла не отварят, а в колата е задух и се запотява. Адаптация не мога да направя защото не съм в БГ, не знам дали има друго решение на проблема...
  4. Имам проблем със някой от моторчетата. Прещраква и погледнах че клапите под филтъра не реагират. Знам че са няколко мотора, въпросът ми дали са взаимозаменяеми дали е възможно някаква врътка, да разбера от къде е проблема.
  5. При мен тресенето го има, даже някой път се засилва.
  6. По-евтино ще излезе със смяна на управлението на климатроника явно
  7. Аз имам подобен проблем само че нямам проблем с температурата, просто обдухва много слабо стъклата се запотяват, погледнах под филтъра и 2те клапи не искат да отворят. Следователно и чувам някъкво прещркаване явно някое моторче е блокирало...
  8. Провери си ЕГР клапана.
  9. Виж си клапите под филтъра дали мърдат.
  10. При мен го има това разклащане най-често го прави на свободна, усеща се най-вече в краката в купето, но лошото че някой път оборотите на мотора се променят и тресе повече и пропушва отзад ..
  11. Не съм много сигурен но възможно ли е да има проблем с някой датчик на климатроника защото като отворя на ръка двете клапи под филтъра циркулацията на въздуха се подобрява и след като изключа климатроника се затварят плавно и повече не реагират.
  12. Значи е от самото оправление, защото разглобих жабката и забелязах че едното моторче постоянно се мъчи и прещраква дори когато климатроника е спрян и не е на контакт колата...
  13. Разбрах къде е проблема, клапите под филтъра не отварят, а как мога да стигна до механизмите им или са на жила не знам.
  14. Значи и аз съм за смяна на термостат, защото 90 градуса много трудно ги прави дори и на извънградско повече от 70-75 градуса не иска да вдигне.
  15. Между гайката, и стана много добре.
  16. И аз имах същият проблем беше се охлабило там, сложиш една шаиба защото пластмасата се беше пукнала и чистачката си чистеше когато реши, сега стреля.
  17. Аз имам тракане пък отпред едно глухо такова... и не мога да разбера от какво може да е ...
  18. Може и да имаш проблем с дюзите, защото моята е с не запушен ЕГР, само когато иска пали.
  19. Благодаря ви за инфото като остане време ще я направя тази процедура !
  20. Здравейте колеги, имам един неприятен проблем със запотяване на стъклата. Предполагам причините са или филтър на купето или запушен одушници, защото дори и през лятото се потях на климатик. Не знам къде се намират тия одушници, ще почна първо със смяна на филтъра.
  21. nextflights

    Фарове за мъгла

    Плюс това трябва да почистя и фаровете а не знам с каква шкурка трябва да ги обработя защото вечер нищо не виждам. А и не ми се създава нова тема.
  22. nextflights

    Фарове за мъгла

    Благодаря ви за инфото, като остане време ще го мъча, ще кача снимки от резултата !
  23. Здравейте, колеги имам един проблем със светлините , по точно стъклата на фаровете за мъгла са много зацапани. Бихте ли разяснили как става самото разглабяне, на въпросните светлини ?
×
×
  • Create New...