Jump to content

jpv

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от jpv

  1. Аз съм с Бреми,засега никакъв проблем.
  2. Георги Петров - AUDI - 80 B3 1,8 90 к.с. (JN)
  3. jpv

    ЗА ВСИЧКИ С АУДИ 80-Б3

    Ето я и моята красавица.
  4. Здравейте колеги,налага ми се да сменя гарнитурата на картера на моята бабичка и искам да попитам някой може ли да ми каже дали трябва да сваля цялото магаре за да имам пълен достъп до картера или може само да развия болтовете на тампоните и да повдигна леко мотора за да го извадя.
  5. Здравейте колеги,понеже и при мен дойде момента за смяна на тампоните на задния мост искам да ви питам нещо.В сервиз ми казаха ,че само за работа ще ми вземат 100 лв. което за мен е малко множко.И така реших сам да се пробвам да ги сменя като четох доста по въпроса. Автомобила който имам е Ауди 80 (Б3) 1.8 90к.с. JN . Искам да попитам някой може ли да ме насочи по какъв начин да си направя скоба за въпросните тампони.В една тема видях един колега беше качил една две снимки на скоба която си е направил сам от стар крик,писах му на лично но не получих отговор.Затова реших да питам тука в темата дали някой може да помогне преди да взема чука.
  6. Колеги искам да попитам понеже днес поправих кабела който беше прекъснат на габарита за мъгла,някой знае ли дали само от единия край има такъв габарит (от ляво) или и от другия край трябва да има ,защото при мен от другата страна има място да се сложи но няма фасунга и няма кабели оригинално пуснати.
  7. Дано да е по рядко тази операция. Цитиране на предходно мнение!
  8. Колеги справих се със смяната на радиаторчето,искам само да кажа че няма такъв филм.Един цял ден ми отне да го сменя,сега разбирам защо майсторите взимат толкова пари за работа.
×
×
  • Create New...