Jump to content

lubosway

Members
  • Мнения

    18
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А3

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Столицата

Последни посетители

582 профилни разглеждания

lubosway's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги,колата от седмица не пали,понеже работното ми време е 6/7 до късно стъмване и не можах да и обърна време.Та днес разгеле се свързах с 1 момче,което не дойде.... Та ако имате познат,моля споделете за утре,да си оправя колата,че с метрото не си е работа. Търся електричар,защото акумулатора го зареждах,бензин има,помпата качва,а имах преди проблеми с допълнително слаганата аларма и смятам,че пак се побърка.И мисля че е от имобилайзера,защото върти добре,но не ще.Искам ако може да дойде на място,да ми направи 1 диагностика и да се реши проблема.Ако имате познати споделете контакт,град София от Дианабад съм. Благодаря!
  2. Това е от обявата,утре ще я измия пак ще снимам.
  3. 130 км, 5,3 разход 4 човека,40 км София, 90 извън градско... Без да съм сменял датчика Ще засеча и на връщане
  4. 70% масонски длъжности Търговски представител/доставчик/ на цигари.
  5. Аз имам същия проблем само,че без тресене,а по скоро шум "туп туп туп туп" (отпред в дясно) като съм на свободна или на спирачка,но не ми тресе волана. Хвърляне на гумите,преглед на джантите и продължаваме напред. Дискове,колега гаранция. Цитиране на предходно мнение!
  6. Не търпя компромиси,поне за сега.Всичко се купува качествено и един път.Малко е като купуване на костюм за прасе това начинание,но съм още мераклия....да видим до кога
  7. Nova , Вчера напълних резервоара до капачката и ще пътувам утре извънградско малко да видя какъв разход ще ми даде,защото по стрелка хич не ми харесва.Да видим,всичко повече от 7 ще е проблемно. А темп. датчик живот и здраве понеделник,вторник ще я карам да го сменят. Цитиране на предходно мнение!
  8. От мен беше,клипа не беше по принцип за интернет пространството, но реших да го споделя Цена - качествен датчик ?
  9. Колата мина диагностика на която нямаше никакви проблеми и грешки,ето какво ми прави стрелката на температурата За което съм на 99% процента,че е датчика,но другото ме интересува с вървежа,а и имам чувство,че доста бензин ми гори (все още не съм я засекъл) Цитиране на предходно мнение!
  10. Такаа,за съжаление ще върна темата в активна. Колата все още ми прави мизерий, чат пат като подам газ се чува 1 пляс отзад от ауспуха и все едно не съм натиснал газта трябват и 2 секунди за да почне да набира ? Второ,че на 4та в обороти да кажем 3, 3.5 оборота като подам газ много мудно ускорява да не кажа трагично,много леко и слабо,повече шум и прах отколкото набиране? Отзад от ауспуха ми мирише на бензин,и то НЕпреработен? Ходих и смених кабели,свещи и се надявах да е заминала някоя свещ,но уви. Доста четох за дебитомер,ламбда,дросел силно се надявам да не се налага да сменям нещо от тях? Някакви идеи и предложения? Смених и термостат защото колата губеше градуси,не загряваше,или ако вдигне 90 ги държеше до като съм в движение,и като спра падаха след смяната получих това : Най вероятно е за смяна температурния датчик??
  11. Колега ключ за светлини ауди а3 1998г. АКЛ (ако има значение). и кора на шофьорската врата със дръжки,бутони и све?
  12. Ще настъпи и още даже,но това си е мой проблем...да си слагам лед по главата,занапред ще знам,сега съм се качил на хорото. Плюс това цените в София са изключително натоварени,особено на хубавите екземпляри ?!
  13. Дизелите са скъпи,парите са дефицит няма връщане А и след обслужването съм доволен,остават дреболийте да се пипнат и съм абсолютно готов да сипвам само бенз.Не вярвам да спрат дизелите или да ги забранят,по скоро да задължат слагането на катализатори.
  14. Ами да,това ми трябваше като отговор.Не като колегата който рядко бил пишел ама да се намесва ненужно,ако не си полезен за някого,поне не пречи, нищо против изкажи си мнението,но при условие,че търся помощ,че съм хвърлил сума пари и да ми се натяква е ненужно. Доста ми е неприятно и на мен с тези грижи но ще търся по моргите някоя ПО цяла а3 да я разкостя и да си взема каквото ми е нужно. Аз може би съм се изказал грешно за "спънатата кола" имах предвид с доста грижи,вървежа ме удовлетворява и както казах като за първа кола ще хвърля парите и ще я направя да свети! За напред ще знам Четох за Дброс,и най вероятно ще отида някой близък ден,до колкото разпитах и четох,тези болтове с работа ще отидат 200 кинта? (информатвно питам) дори да са ок,смятам да ги сменя за да няма това онова.
  15. То форума е да си говорим за времето и бойко пъпеша?! Няма да досаждам питах за конкретен отговор към кой да се обърна да види колата от специалист при "Мишо" ли при "братята" ли. Проблема е мои, ще си го разрешавам.
×
×
  • Create New...