Jump to content

vesod

Members
  • Мнения

    14
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от vesod

  1. Здрассти. Търся задна главина за WAUZZZ8DZVA034891 .Благодаря

     

  2. Изпръсках половин спрей обезмаслител около местата където може да смуче въздух, но нищо не се промени. При извадена букса на дебитомера и включване , двигателя почети изгасва и възстановява оборотите.
  3. Грешката е тази 00561 - Mixture Adaptation 12-00 - Adaptation Limit (Mul) Exceeded ADR e двигателя А4 Б5 98 год. , 125 коня.
  4. Положение то е следното. Двигателя тресе на празен ход, както и при каране на висока предавка и ниски обороти. Сменени са кабели и свещи, които при електрода са доста бели /бедна смес/. Грешката е 00561 - Mixture Adaptation 12-00 - Adaptation Limit (Mul) Exceeded това са реалните данни. Предполагам има проблем с дебитомера или с ламда сондата или с двете. Ще съм благодарен, ако някой разчете данните и помогне. благодаря. Колата е А4 Б5 АДР 125 98 год.
  5. Мдаа, след 1 год. смених съединител/ демпферен / + висящия лагер и сега е ок.
  6. Преди месец след 300 км. по магистралата на първия светофар в София колата отказа да включва скорости. Докато светне следващото зелено успях да включа и се прибрах. Карах без проблем цяла седмица/работа и обратно/ и проблема пак се получи. Педала на съединителя си е нормален просто няма включване. При изгасен двигател включваше, но като искам да запаля /при натиснат съединител/ тръгва директно. Издърпах я до сервиз да я правят, помислих съединител ще да е. След 2 дена, като започнаха да я правят, се оказа всичко пак си е наред. Едно от момчетата от сервиза я кара цяла седмица да се появи отново, но уви не. Няма течове не буксува, сега си я карам аз, да видим къде ще ме изостави. Колата е а4 б5 98 куатро 125к.
  7. И моята беше така , на 3500-4000, отидох на диагностика, показа сонда, смених я и сега е ок. Сондата беше някаква универсална, сложих оригинална на Бош.
  8. Не, графиките имах предвид.Колата я взех с този проблем, който се появяваше от време на време. Просто колата се изчисти докрай, след като разкарах и катализатора.И моя проблем беше, най-голям преди, да сменя сондата /универсална/ с такава на Бош.
  9. При мен беше така,колата със зор минаваше 4000 об. Чистих дросел и дебитомер,резултат нямаше. След смяната на сондата нещата дойдоха на място,но не съвсем. След разкарване на катализатора и смяната му с гърне, си тръгна нормално.
  10. vesod

    махане на катализатор

    Няма никакъв проблем, сложих гърне за 70, за катализатора взех 50 , че беше на половина и така. Втора сонда при мен няма/А4 1.8 125 1998/.
  11. vesod

    Ел. огледала, проблем.

    То от там започнах, но проблема е, че не отива ток до моторчетата, освен в посоката, в която работят. Затова отварях джойстика да търся там, лошото е , че в разглобено положение, не може да се тества. До бутона идва ток просто не пуска навсякъде явно.
  12. Здравейте. Мога да прибирам и отварям огледалата от джойстика мога да свалям надолу без да може да се връщат/ двете огледала/, в ляво и дясно няма реакция. Днес свалих и разглобих копчето,но там всичко ми се видя наред. Дали проблема е от него?
×
×
  • Create New...