К.Rusev

Members
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by К.Rusev

 1. Да доста здраво е плюс това аз кормилни накрайници не съм сменял откакто я имам.
 2. @NIKO Провери горните носачи те са различни. Спортно Нормално Къде ли е разликата?
 3. @OvivO Незнам направо Трв идват 200лева с отстъпката 4те а пък лема на 400 и нагоре незнам дали си заслужава разликата и зависи и как се стягат.Някой има ли идея ако сложа обикновенни горни на спортно дали ще е проблем?
 4. @bobitovn Сега видях темата аз сложих преди 4 години Лемфордер лятото е на 19ки зимата 17ки 120к съм навъртял и горните тампони са сцепени и се поразхлопа и май ще слагам ТРВ че Лема е станал ебахти цифрата горните носачи са по 150-80 парчето без отстъпка😐Иначе долните не са мръднали.
 5. @GRUEL Ако са те няма ли постоянно да не свири?
 6. Здравейте,колеги отскоро предна лява колона спира да свири след определено време или изобщо не просвирва.Какъв може да е проблема дали е усилвателя?Колата е с Босе.Другите си работят нормално.
 7. Благодаря,колеги все пак питах майстора как се разглобява вариант май е само сваляне на задния мост за да се извади гърловината😡 няма бъркане свалихме кошницата не е в резервоара и капака на помпата махнахме.Като се прибера ще видя моя мойстор какво ще каже за труд вие сещате ли се за начин без сваляне на моста?
 8. Здравейте,колеги днес на магистралата имаше един спрял моторист(буташе мотора).Спрях да погледна какво става и каза че няма бензин викам му дай да източим и източихме 5 литра бензин от резервоара и при ваденето маркуча не излезе и при по-силно напъване се скъса,но не излезе целия а малко остана вътре проблем ли е да я карам така вече минах 400км няма проблеми засега,също така се зарежда нормално не щрака пистолета.
 9. Смених всичко и аз днес струва ми се,че звука на оригиналната музика е по изчистен,босето има бая бас и среди ,много повече сила и не е много трудна инсталацията ако направите като мен и използвате инсталацията която има и само добавите 6 кабела които липсват 4 захранващи за колоните на предната линия и 2 сигнала до усилвателя.Отне ми 3-4 часа цялата инсталация.Обаче се появи едно жужене,като цъкна фаровете или мигач,дори като натисна спирачка се променя бученето и се чува само като е намалена музиката не е болка за умиране,като е увеличена музиката на 5 от 30 не се чува,но все пак каква може да е причината?Само на предните колони се чува.А сложих за двата сигнални кабела екранирани по препоръка на момчетата в магазина където пазарих кабелите.
 10. Не,не е от Абс-а майстора ми каза че сигурно не са напаснати наладките отидох да направя 8 спирания 100-20 после покарах и колкото и невероятно да ви звучи се оправи🤷‍♂️.За триене.
 11. Здравейте,колеги след смяна на предни и задни накладки има едно пулсиране в педала на спирачката усеща се след 140 днес карах по магистралата досега не съм го усетил а съм минал над 1000км след смяната,под тази скорост няма проблем,волана не мърда,само педала пулсира ако е от крив диск няма ли волана да мърда?И не,не тресе цялата кола което пак е странно.
 12. Датчика на радиатора долу също го смени защото дава грешка и той.
 13. И аз днес поправих моя прът успешно,с 0.4мм ламаринка луфта изчезна нацяло много благодаря за инфото,но имам и друг проблем който не се оправи волана цъка като го въртя надясно се едно някаква пружинка точно зад волана някаква идея от какво може да е?
 14. Здравейте,колеги пукна ми се предния прозорец от камъче и ходих да проверя и ми казаха 160лв китайче 230 пилкингтон и 320 някакво пак същата марка обаче акустично.Като ги попитах има ли разлика между това от 230лв и 320лв казаха че нямало някаква голяма разлика и незнаят дали си заслужава,а и моята кола нямала и в момента такова.Дали си заслужава да доплатя за акустично някой дали е слагал и има ли някаква разлика в шума?
 15. К.Rusev

  Данък

  Да толкова беше. Има,има😀 190-то коня са евро 4-ки,не вярвам в немския талон да е било сгрешено,понеже от там я вкарах.
 16. К.Rusev

  Данък

  Да,колега Снимка
 17. К.Rusev

  Данък

  Аз платих 212лв на 190 коня миналата година в Бургас с евро 4 в талона.Тази година 231.
 18. Здравейте,колеги търся за А4 Б6 1.8Т 6 скорости ръчка планката за тампона на кутията с номер 8E0399115E,мисля че се слага и на други мотори.Състоянието на тампона не е от значение.Поздрави!
 19. Здравейте,колеги търся задна броня с отвори за парктроник и две дупки за гърнета за 1.8т
 20. Здравейте,ако има някой с подобен проблем и му се мърда лоста много нагоре надолу на свободна има ремонтен комплект за 6-скоростна кутия,но е тегава работа да се намери всичко,понеже някои неща са спряни от производство ето Тема -та от която намерих всичко топката е пластмасова и се рони и се получава вертикален луфт и потъва надолу съответно задната и първата се бъркат понеже няма нужда от натискане надолу.След подмяната лоста не мърда грам и скоростите влизат перфектно.За смазка ползвах силиконова грес,уж да не се яде пластмасата макар че не пише да се смазва в темата моята беше суха.Дано да е полезна информацията.
 21. Моята е 1.8Т BEX квадро елате да видите дали умира на баир с 19ки върви на “мъгел”😄.Колегата го гледам че е от Бургас може да го повозя.
 22. К.Rusev

  Масло

  За 5w30 са старички вече колеги 0w40/5w40 е най-оптимално според мен.
 23. Здравейте,колеги колата ми прави някакви магарии от скоро с ръчна кутия 6 скорости съм,като стой задната включена повече време после си влиза без да натискам надолу лоста,като на БМВ и е много досадно понеже се бърка с първата и са наблизо някаква идея от какво може да е лоста играе леко нагоре надолу на свободна.Благодаря предварително.
 24. И моята откакто я взех и гореше 700-800грама масло и сега почна над литър и майстора ми вика че може да са гумички,турбото и на мен ми е сълза,мерих и компресия само те останаха все пак моята е на 260к км.
 25. Колега само да ти кажа че на Б6 с същия мотор аз сложих оригинални на цена 266лв бройката и един приятел си сложи Меyle за 100 и малко бройката, аз разлика не намирам,и на мен така ми казаха,че тресяли какво ли не,но няма ядове и още ме е яд че се набутах.Неведнъж ме е возил.