Jump to content

Неработещи мигачи (и аварийните) и чистачки


Zlati_

Recommended Posts

Здравейте,колеги.Имам следния проблем: както си карах мигачите и чистачките изведнъж отказаха,проверих предпазителите,релетата и всичко е ок.Смених 'паяка'на контактния ключ,но не спечелих нищо.Гледах клемореда,зад контактния ключ,замерих го,и вс е наред.Нямам представа какво друго може да е,ако някой се е сблусквал с това и може да помогне,ще сам много благодарен :zustimm: Ауди 80 В3 1,8 90hp.Модел '89 година.

Редактирано от Zlati_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей , колега . Правилно те съветва колегата . Аз минах по такъв проблем .Разглоби лостчетата , почисти и виж дали правят контакт. Медните пластики се изтриват. Стари са, успех. :steinigung:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=83503

Може да ползваш тази тема за ориентир, защото предполагам че проблема ти е точно в контактите на ръчката.

Благодаря за линка колега,но моето ауди е В3,а това са снимки за В4 и при мен не могат да се разглобяват,защото е капсоловано.Пробвах с друг ключ(с ръчките),но уви не заработи.Може би,защото беше втора употреба,а нов нямаха в наличност и стувал 396 лв. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , чудя ти се , казваш не се разглобявало. Кой ти каза, изпиляваш му нитовете и ще цъфне? После намираш болтове с размера на отворите. Или , леко ги разпробиваш. Елементрано , но внимавай че сглобяването е малко кофти . Дерзай и ще стане . Успех. Имаш ли желание , има начин . Иначе оправдания. :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега , чудя ти се , казваш не се разглобявало. Кой ти каза, изпиляваш му нитовете и ще цъфне? После намираш болтове с размера на отворите. Или , леко ги разпробиваш. Елементрано , но внимавай че сглобяването е малко кофти . Дерзай и ще стане . Успех. Имаш ли желание , има начин . Иначе оправдания. :)

Мислех го това с разбробиването... Благодаря много :)

Смени си релето на мигачите, намира се под волана вляво.

Сменил съм всички възможни релета и не става,при пусковия механизъм мисля да пробвам,както ме съветват колегите пък каквото стане :wall:,защото и чистачките не функционират.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Казваш, че си пробвал с други лосчета, сигурен ли си?

Да ти дам да пробваш с едно, което е сигурно, че работи?

Да пробвах с лосчета втора употреба(може и те да не работят).Ако ти е удобно да дадеш твоите,ще сам ти мн благодарен.Може да ми пишеш на skype: zlati_emf_pz :rolleyes: Благодаря

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

капсуловано ??? можеш ли да снимаш да го видим ? днес ще погледна какво имам останало... ще ти пиша ако ти трябва нещо да ти го дам :flipoff:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

капсуловано ??? можеш ли да снимаш да го видим ? днес ще погледна какво имам останало... ще ти пиша ако ти трябва нещо да ти го дам :stupid:

Взех от колегата и ще го пробвам,ако не заработи ще пиша.Благодаря :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...
Публикувано (Редактирано)

Проблемът е решен :blink: Преден дясен мигач даваше на късо и ебаваше всичко.А пък чистачките се оправиха след смяна на моторчето им :gruebel:

Редактирано от Zlati_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...