Jump to content

Проблем след автомивка и дъжд..


Recommended Posts

Колеги появи ми се един много досаден проблем.Колата е А6 С5 99-та година.След автомивка и след силен дъжд постоянно ми се включва фабричната аларма или защита не знам точно как се казва.И така цял ден като я отключа и после пак я заключа спира и след 15-20мин пак започва да мяка.Днес дори ми беше паднал алумолатора от цялата тази работа защото не си бях вкъщи и кои знае колко време е пищела..Като мине 1 ден да кажем и престава..От какво може да е???????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж как са ти отводнителните отвори отпред, под предния прозорец .. Те се падат под задния край на капака и трябва да отвеждат доста вода, събрана по предното стъкло. Често се запълват с кал и парчета от листа и водата няма от къде да се оттича, става като аквариум отпред... в някои случаи прелива в краката я на шофьора я на пътника по време на движение

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги нищо не става на 100 майстора я карах и не могат да я оправят,дайте направо да я махам тая аларма и без това в днешно време няма как да те спаси от открадване..Каде се намира тва пищяло да го откача напълно или да му срежа жиците,търсих в други теми обаче не ми стана ясно от каде точно да я изключа..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм усетил вода вътре в купето,но ще опипам всичко много внимателно,ще я откарам на автомивка да се накисне хубаво и ще ровя след това..Благодаря за мненията пак ще досаждам ако не е там причината :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Момчета открих от къде идват ядовете..Замислих се,че преди да си сложа ксенона тоя проблем го нямаше и си направих 1 експеримент накиснах я здравата в автомивката и след 30мин започна да се включва алармата,запалих я и включих фаровете.Поработи 10-15 мин. така и след тва проблема го нямаше..Значи ксенона ми го слага един приятел,малко аматиор си пада и явно е осрал нещо..Обаче какво може да е то?????????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...