Jump to content

Въпрос за 19.ТДИ АФН


cLwNg

Recommended Posts

Колеги преди седмица се случи най-лошото на колата и трябваше да и се трансплантира ново сърце. Майсторите казаха, че се е счупил клапан, който тотално е помлял целия двигател и турбото, и ми казаха, че този проблем се среща много често при тези двигатели на Ауди. Бях много изненадан защото във форума за тоя двигател легенди се носят, а накрая се оказа, че май не е чак толкова вечен :zustimm: . Колата беше на 250к км. колко са реални нз, но лично си я купихме от Белгия от втори собственик.

Въпроса ми е този проблем наистина ли съществува при тези двигатели да се скъса клапан и толкова ли е чест колкото го изкараха ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Явно е лош късмет.Тук досега никой не се е оплаквал от нещо по сериозно по двигателя.

Мойта я карам от 2 години вече , и само съм свалял турбина за почистване , нищо по сериозно.Като изключим окачването , което е задължително тук като се вземе колата :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.. и аз така освен да свалям турбината за почистване друго по двигателя не съм барал, общо взето само по периферията съм сменял. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е значи да се надявам, че новия двигател няма да го сполети такова нещо : ). Аз иначе предния двигател му навъртях 50к км за 3 години. Майсторите казаха, че е дефект на Ауди, който не са оповестили и води до тотална щета тоест смяна на двигател и турбо. :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...