Jump to content

Audi A4 2.5 TDI 6 spd. - Обслужване?


Weezy

Recommended Posts

Здравейте :bia: Нов съм във форума и се надявам да съм пуснал темата в правилния раздел. Та да премина към въпроса - имам една оферта за горепосоченото Ауди и силно се замислям дали да не го отнеса.. За сега едно от нещата, които ме спират е обслужването на въпросния двигател.. дочух, че смяна на филтри,масла,ремъци и ролки излиза около 1200 лв. ;) Та, така ли е ? И, ако не - колко излизат въпросните консумативи при обслужване на двигателя ? Благодаря предварително :bia::motz:

П.С. Колата е 98-ма година :hilezh:

Редактирано от Weezy
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте :motz: Нов съм във форума и се надявам да съм пуснал темата в правилния раздел. Та да премина към въпроса - имам една оферта за горепосоченото Ауди и силно се замислям дали да не го отнеса.. За сега едно от нещата, които ме спират е обслужването на въпросния двигател.. дочух, че смяна на филтри,масла,ремъци и ролки излиза около 1200 лв. :hilezh: Та, така ли е ? И, ако не - колко излизат въпросните консумативи при обслужване на двигателя ? Благодаря предварително :bia: :bia:

П.С. Колата е 98-ма година ;)

За моята, която е същата, но автоматик, обслужването на мотора - ролки - 7 бр, 4 ремъка, водна помпа, термостат и вече не помня какво още е почти толкова - частите бяха 1000 лв, работата около 140-150 лв. и се прави наведжъж всичко.

Ако няма нещо друго по колата - после само караш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За моята, която е същата, но автоматик, обслужването на мотора - ролки - 7 бр, 4 ремъка, водна помпа, термостат и вече не помня какво още е почти толкова - частите бяха 1000 лв, работата около 140-150 лв. и се прави наведжъж всичко.Ако няма нещо друго по колата - после само караш.

+1 Правих това миналата година всичко е както са ти казали и както го е написал колегата! Доста са парите на мен ми стъпи 1200 само за части, но това е защото се сменят около 24 бр. различни части, за да не сваляш пак цялата предница на колата за един термостат за 27лв.+140 лв. за работа! :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за изчерпателната информация B) Май ще се насоча към нещо по-малко, като двигател и купе B) Или, ако изпадне някоя читава А4 1.9 TDI 90/110 к.с. или Passat B5 със същия мотор :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не ти ли прави впечатление,че колите точно с този мотор са най-евтини и най-много на пазара визирам и А6 ,има си причина.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

само да кажа че за А4 се сваля маската със фаровете без значение кой дизелов мотор е !!! Аз карам 1.9 АJM 116 к.с и пак като я обслужвах маскарта с фаровете + радиаторите се преместват само леко настрани!!! :hilezh: Насочи се към А3 ако искащ лесно пипане по колата и по здрава предница! :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...