Jump to content

Възможно "умиране" при включване на климатика на А3 1.6 ФСИ '04


Hawkk

Recommended Posts

Старата ми А6 1.8ТQ, се задъхваше чувствително с климатика. Особено градско и особено ако навън беше яка жега. Направо чувствах какнабира с мъка.

Виж сега дизела въобще не го усеща, ама той е доста по мощен де.

От конете или контретния екземпляр е било набирането с мъка, на моето изобщо не може да се усети разлика в набирането. Вярно повечко коне е, но пак си е 1,8. А на дизела верно нищо не се усеща, тествах внимателно :2gunsfiring_v1:

По темата мисля, че няма да е кои знае колко страшно с климатика, колата така или иначе няма да е стрела и безопаснотта при изпреварване ще зависи основно от водача, а не от 5-те % загуба на мощност.

Между другото вече е време да се спре с тия сметки 100 коня мотор, климатроника вадел 5 и остават 95. Това е абсолютно неправилно и има безброй теми във форума разискващи защо е така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз карам 1.9ТДИ 131к.с. и да ти кажа като е пуснат климатроника при,по агресивно каране си се усеща!Но ако не си я карал тази кола едва ли ще го усетиш,но човек като си познава колата няма как да не го забележи,особено ако си я натоварил :birthday:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с 2.6 мотор и при пуснат климатроник усещам разлика единствено градско, при потегляне.Според мен е нормално, още повече когато няма турбо.По-бавно ускорява, нищо повече.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм с 2.6 мотор и при пуснат климатроник усещам разлика единствено градско, при потегляне.Според мен е нормално, още повече когато няма турбо....

Какъв е ефекта при потегляне, ако има турбо.... и в другата тема за климатика писах, че при рено клио 1.1 няма никакво значение при потегляне включен ли е климатика или не... какви коне смятате не знам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...