Jump to content

Благодаря,ви колеги!


Recommended Posts

МНОГО ВИ БЛАГОРАРЯ,КОЛЕГИ ЗА МНЕНИЯТА,КОИТО СПОДЕЛИХТЕ С МЕН! Разбрах от какво беше шумната работа на бензиновата помпа-резервоарът бил празен и помпата засмукала въздух (карам на газ и не бях зареждал от доста време бензин,използвам го само за запалването)! :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

МНОГО ВИ БЛАГОРАРЯ,КОЛЕГИ ЗА МНЕНИЯТА,КОИТО СПОДЕЛИХТЕ С МЕН! Разбрах от какво беше шумната работа на бензиновата помпа-резервоарът бил празен и помпата засмукала въздух (карам на газ и не бях зареждал от доста време бензин,използвам го само за запалването)! :flehan:

Имаш невероятен късмет че не си съсипал помпата. Имай предвид че тази помпа е доста сериозна машина, която създава към 3 бара налягане в системата и да работи без бензин за нея е пагубно. Така че никога :rolleyes::):hilezh: не я оставяй без бензин.

п.п. Направо им се чудя на тия германци защо не са направили помпата да се изклюва от датчика за нивото на бензина т.е. когатот нивото на бензина падне толкова че помпата ще работи на сухо да се изключва. :D:flehan::flehan:

Редактирано от pif
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...