Jump to content

Типтроник


milenski75

Recommended Posts

Здравейте колеги, искам да си сменям колата и съм се насочил към ауди А3 2002год 1,9 тди 131кс.Прочетох доста за колата,но искам да попитам за една скоростна кутия http://www.mobile.bg/11306997346572502 каква е тя,типтроник или мултитроник,въпроса ми е надежна ли е и как се държи колата с нея благодаря предварително. :)

Редактирано от milenski75
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм си фен на ръчните скоростни кутии. Всякакви други разновидности оскъпяват ремонта. Колкото до поведението, едва ли ще е лоши и в двата случая. Дано да е пазена количката (все пак е сериозна цената) и да не ти изпатка някоя част на 1-вия месец. Успех с пазаруването, дано си вземеш хубава количка :)

:)

Редактирано от ikan
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, много е субективно. Първо не се знае на колко километра е тая кола. Не се знае скоростите дали са гледани както трябва. Покарай я. Следи работата на скоростите,придърпвания,удари дали има,но я карай и загряла. Да не е само студена. Аз сега съм в тоя филм с автоматика пак типтроник. Купих си колата и 60 хил. км по-късно ми цъфнаха скоросите.

Редактирано от Burner_
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мултитроник се слага само на надлъжните мотори - А4, А6.

Тези автомати мисля, че са японски, марка JATCO и носят повече въртящ момент от ZF-а слаган на А4, А6, БМВ....

Като цяло май са по-здрави и по-евтини за ремонт. Но не съм задълбавал много....

ПП Колата от обявата е скъпа, но ако е наред, тази комбинация мотор/купе/кутия/оборудване струва дори повече от обявената цена.

Редактирано от robobug
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази автокъща я познавам само като прочета описанието на обявата.... В другата тема има няколко бисери от нейни обяви. За сега само чакаме потвърждение от някой, че всичко написано за колите там отговаря на истината. :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А3-ката от обявата наистина е много рядка комбинация от купе, мотор, кутия, оборудване, джанти и т.н. Никак не са й много тия пари и ако се окаже и в читаво състояние, не е за изпускане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...