Jump to content

Проблем с антифриза


Recommended Posts

Здравейте колеги имам един въпрос губя антифриз а нямам никакви видими течове.Доливам около 1л на месец и незнам почвам да се притеснявам вече.Мой познати ми казват че е заминала гарнитурата на главата.Ако някой колега е сменял да ми каже колко пари му е излязал ремонта.БЛАГОДАРЯ!!!!:gruebel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Провери дали на всички водни съединения са стегнати добре скобите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да това, но има и друго, :wall: само кажи каква е колата защото и аз имах същия проблем но го оправих

Редактирано от иво костов
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко кубика и конски сили е двигателя или ако знаеш кода на двигателя го напиши?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да не отварям нова тема... Карам A4 B5 '99 1,8tq 180kc ajl и също губя антифриз, може би литър на седмица... някакви идеи?

Ехаа..

Може да губиш антифриз от тройника с двата датчика отзаде на главата.Ама литър на седмица е супер много.Да нямаш дупка в разширителния съд.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За ADA мотора,колега в тези студове трудно ще откриеш причината,при условие , че е литър на месец,доливай си докато стане топло и не се отдалечавай много от вас,след това смъкни кората под моторя и ако намериш канал или естакада,свети с някакво фенерче под двигателя и огледай добре маркучите и съединенията им.Сега се сетих,че ранна есен и аз имах някакъв теч и си доливах,понеже не можех да разбера откъде тече.Оказа се един маркуч,който излиза от водната помпа и влиза в една тръба към двигателя,не съм първия на когото се е спукал този маркуч.Аз съм с мотор АСЕ,не съм запознат с твоя мотор,но ако има подобен маркуч прегледай го защото е на буквата Г и точно на завоя се събира котлен камък,който дълбае маркуча отвътре,ако е карана на вода.Провери и маркучите на масления охладител.Ако имаш сух гараж,може да го направиш и сега.Успех!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...