Jump to content

Kutrov

Members
  • Мнения

    3698
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Kutrov

  1. Мерси,пожеланията отиват директно за новия собственик на колата,който успя да довърши проекта : ) Аз просто внасям инфо в темата,понеже държа връзка и следя колата как се развива.
  2. Superlegera 7J ET35,сякаш са правени за тая кола. Перфектно пасват Колата вече се движи с тръца и довършителни и планувани неща по нея продължават
  3. Замина колега,съжалявам.
  4. Съдейки по личните си наблюдения от доста покупки на гуми от Дианата мисля,че има нещо вярно. Понеже се вглеждам в броя на гумите в наличност от различни марки и модели,определено в тази статистика попадат всички най-купувани гуми. И другото,което забелязвам е че много хора вече не се циганят при покупка на гуми и взимат или най-скъпите или средния клас гуми,но ниския клас и ефтинджосите стоят.
  5. Те и 10к ако изкарат ша е добре,то и аз карам по толкова километри. Не питай за поведение,щот са отврат.Имах чувството,че всеки един момент ша се метне задницата некъде. Нексена е по-добрия избор между двете гуми
  6. Autoguard избегни ги,че на Аудито преди карах отзад такива та се износиха за 1 сезон Nexen е бюджетна гума,идеална за градско каране и ниски скорости.
  7. Ако съм разбрал правилно 5% по-ниска цена от обявената в сайта : ) Аз питам щот тия дни ще ходя да накупя за кораба и на познати,та да се ориентирам в цените
  8. баца бре,проблема е в твоя телевизор май май
  9. Неизвестни марки вика Аз пък съм се убедил,че нашенци обичат да се хвърлят на 5 годишни Мишелини 3-та употреба,отколкото на Нексени и други такива "неизвестни" марки. Нексените са хубави и 100лв са си доста добра оферта,така че граби смело : )
  10. На мен също много ми харесва как се получават нещата : ) Чак ми е тъжно,че я дадох
  11. Живот и здраве ще мерите : ) Аз ще съм наблюдател,но ще се израдвам на гледката ако се съберете всички суопнати за обща снимка и драгче
  12. Нещата вървят към своя край,очакваме да запали другата седмица : )
  13. http://www.mobile.bg/11394087182503888 2.5 ТДИ го забрави,1.9 трудно ще намериш кола,която да те грабне. Бензиново ако трябва да взема аз ще е 2.4 или 1.8Т,поради по-малкото предлагане на 1.8т горния линк който ти дадох е кола,която си заслужава
  14. Моста е сменен,обновен и на мястото си : )
  15. Ще отегчите хората само да гласуват... Просто отпишете колата от анкетата и това е или я оставете формално да седи. Почти са ясни участниците,колко от гласувалите са в течение на драмите и ще погледнат отново и ще гласуват пак.
  16. Ми не знам ве баце,то не може хем собствениците на колите участващи в анкетата да са доволни,хем хората гласували за колите им. Аз също съм гласувал за колите,които съм преценил. В случая е по-важно хората гласували за колата на Илиянката да изкажат съгласие с разпределението на гласовете им : )
  17. Ако всички гласували са ОК да се прехвърлят към Светльо гласовете аз съм ЗА : ) За да няма недоволни пък,Илиян има 45 гласа и има 5 коли,което означава по 9 гласа за всички,което също е вариант,за да няма сърдити
  18. Не някоя обикновена Б3-ка Куатро,фул екстри и отлична визия ! Готово е за хейтване след тези два поста... Дано се класира,успех Светли.
  19. Мн ша грее ше го изпържи направо...на 1/2 от проектите в такива коли са им там ся тука у нашия форум ше доказваме,че не може да е там. Оставили сме колата там където и е мястото,пък вече както преценят масТърите.Ходете им давайте на тях препоръки къде да е Кво значи има прекалено черно по нея ? Ще се кара абсолютен сток за начало.
  20. Никва идея,попитах Наско и каза,че ако се наложи ще го преместят. То без значение къде е Мисля,че няма да се мести понеже реално няма нужда от местене и е излишна работа,освен ако не искаш да го преместиш : )
  21. Не знаем все още,мисля,че няма да се наложи местене,но може и да се премести. И двата варианта съм ги виждал. Както преценят Наско така ще го направят : )
×
×
  • Create New...