Jump to content

Скъсан о пръстен на масления охладител!


Recommended Posts

При мен "майстора" е на 300 метра , но времето е толкова ужасно ,че не става за нищо ,ни за бутане ,ни за каране ... и си трая засега .Може би в 1вия "що Годе топъл" ден ще отида.Нещо друго за смяна във този участък ? :hilezh: :hilezh: :hilezh: Някой колега с мнение за Yacco 05w40 ?Такова ми беше старото масло ,но така и не усетих някаква разлика , имам още един литър и се чудя дали да поръчам още 3 и така.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много благодаря за инфото колега VBI! При мен в жк. Дружба има един сервиз (Станимир К.Д.), който се намира на 1-1,5 км от паркинга, където се намира автомобила. Приемчикът на същия ми обясни да си взема 1 л масло за доливане и да закарам колата до сервиза утре, но доколкото разбирам от твоя коментар не трябва да паля колата въобще.

П.С. Ако си абсолютно сигурен в твърдението си смяташ ли, че е по-добре да извикам човек от горецитирания сервиз да го смени на място?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.. сервиз да го смени на място?

Абсолютно или я дотегли до сервиза без да я палиш. Иначе рискуваш да си прецакаш двигателя заради един О-пръстен.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отзивчивостта колега VBI!

Днес с един приятел изтеглихме автомобила до сервиза без проблеми.

Като приключат с "промоционалния" ремонт ще споделя впечатления. :respekt::zustimm:

П.С. За колегата CC1751CB, последното моторно масло, което налях е I.G.A.T. 5w40 (синтетика) и за сега съм доволен. Мисля, че ми намали разхода на гориво!

П.С.2 На всички колеги и колежки от форума честит Свети Зарезан! Пожелавам Ви много приятни емоции и приятен махмурлук. :bia:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...