Jump to content

Качествен монтаж на ГИ в Пловдив


Recommended Posts

Насочил съм се към http://lazatauto.com/.

Всички таксиметрови шофьори ходят там. Ако има доволни или недоволни, моля споделете.

Благодаря предварително.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В интерес на истината, мислих да си я монтирам сам. Имам всички необходими условия за монтажа, но ме притеснява единствено настройката, която не е сложна, но не знам дали си струва спестяването на 200-250 лева за човъркането , което ще правя 2-3 дена, а един добър майстор ще направи за няколко часа.Притеснява ме само качественият монтаж, а именно: Пробиване на отворите в колекторите(повечето майстори ги правят без никакво обезопасяване от попадане на стружки в колектора).Видях много снимки на добри сервизи, където разстоянието от дюзата до накрайника, който влиза в колектора е повече от 25-30см, Може би това е нормално? Не знам, за това искам препоръка.

п.с Благодаря за насоката,Kutrov.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега мога да ти препоръчам добри майстори, но трябва да се разхождиш до София. На моя позната има А6 2.5 мотор и качиха газов инжекцион, а тя кара много колата и извън България. Против съм към газифицирането на автомобилите, но след нейните отзиви, а и като покарах малко колата и, започнах да се замислям и аз да си слагам газ. Разход на газ и дава колкото на бензин, динамиката на автомобила е перфекна, дори не можах да разбера дали карам на газ или на бензин, като отворих предния капак ми направи впечатление, че не виждам да се мандахерцат по двигателя разни маркучи и кабели, абе на пръв поглед все едно че нищо не е пипано по двигателя. Само да събера паричките и ще бягам и аз там. Сервизчето е в кв.Надежда Форд експрес сервиз, ама не мога да намеря телефоните в момента, като ги открия ще ги драсна.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега мога да ти препоръчам добри майстори, но трябва да се разхождиш до София.

За Пловдив става въпрос, колега. До София не ми се ходи за профилактики, смяна филтри и донастройване. Благодаря ти все пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако искаш колега ела при нас да ти го сложим

днеска слагах на пежо 406 с турбо 145 коня с мощен изпарител, тръба 8 мм от сондата до отпред и т.н. и се настрои много добре

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

За колегите, които се интересуват от качествен монтаж в Пловдив, препоръчвам http://lazatauto.com/ . Колата ми е 1.8TQ AEB.След 2000 км. пробег, впечатленията ми са, че разходът е по-малко от един литър разлика с бензина.Няма никаква промяна в работата на двигателя.Изпарител БРЦ, сонда БРЦ, компютър Тамона.Бутилка 43 литра на резервната гума.Всичко 1000 лв.(като за свои хора).Същият монтаж ще ви струва 1100.Ще кача и снимка на монтажа скоро.Нищо не се вижда освен дюзите.Няма нищо рязано по пластмасите на мотора.Всички кабели са вкарани в макък гофриран маркуч, който влиза в купето, където е монтиран и самият компютър.Гаранция една година(за което ще спорим като му дойде времето).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при нас колега щяхме да ти го сложим инжекциона за 1050 лева без "наши хора" и с 2 години гаранция или 50000 километра !!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Яко къпете браво на вас!За Тамона 1000лв че и с отстъпка :hilezh: Бардолинито и то 1050лв. :flehan:

но явно не правиш разлика за гаранцията от 2 години или 50000 километра за какво става въпрос

, а че съществуват и турски рейки които наподобяват италианските ама цената им е 40 а на италианските е 90 и т.н.

или аз нещо не съм разбрал отговора ти ?

Редактирано от nikom
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Публикувано (Редактирано)

http://www.autogas-o...500_640x427.JPG

Това е редукторът, който мисля, че струва малко над 200 лева. Предполагам, че са ми взели 200-250 лева за труд, което за мен е нормално за тази работа. Доволен съм от динамиката.Имам кабел за компютъра и колата върви до прекъсвач на 3-та скорост без да преминава на бензин. И на последно място сервизът се намира на 500 метра от работата ми. Хората работят повече от 10 години.Просто им се доверих и за сега съм доволен. Сигурно можех да мина и по-евтино, но прецених, че загубеното време и обикаляне не си заслужава разликата от 50-100 лева.

Редактирано от k kraev
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...