Jump to content

Пак относно ауди а4


Recommended Posts

Значи колеги харесал съм си една A4-ka 96 година 1.9ТДИ 90к.с. Колата е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО ЗАПАЗЕНА.Има само 2 кусура - пепелника не се затваря и там поставката за чаши пък не се отваря :stupid: .Има вс.екстри без махагон и кожен салон.Може ли да сложа чип за 110кс и каква е разликата между 1.9 тди 110к и 90к (в смисъл коя част прави оная по-бърза).И последно - да я вземам ли ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако само това са ти косурите взимаи и забравяи...дали 90,дали 110 все тая...важното колата да е читава. има колеги с чипове,те ще се изкажат...може и в търсачката да погледнеш за подобни теми,сигурен съм че има

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами колега, кола на 10 години без кусури НЯМА :bia: Ако са само това - пазарувай без да се замисляш :) Иначе избора е твой, ще допълня с това, че е правилен :) личен опит :)

за 110к.с. - нямам идея, мисля че турбината нагнетява повече, но наистина нямам идея... иначе 20 коня са си 20 коня, аз съм карал кола с ВСИЧКО 20 коня, щом вървеше с 4 човека и багаж - значи имат значение :bia: И разхода мисля ще е с около литър по-висок, ама като пари не е страшно, Голф 2-ката ми харчи същите пари :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:bia: здравей колега, аз имам такова 110 кс.. и да ти кажа съм си пре-доволен ! но не бих си 4ипосал двигатела дори и за без пари :)

ако офертата наистина е МНОГО изгодна.. и 90 кс. са добре, но 110 е по-добре.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Разликата в мощността идва от VTG при 110.

Доколкото съм чувал (нямам лични наблюдения) разхода на 110 и 90кс е еднакъв, или съпоставим. 110кс както е казал wasaby в друга тема, на градско е към 8, извънградско 5. Разбира се, приблизително :-)

Това с поставката за чашите май е често срещано, е, моите работят но на всички други коли които съм виждал са счупени. Предполагам че е достатъчно да си сложиш пет пъти чашата накриво и да се счупят. Жокер: познай колко пъти съм ползвал моите? Нула.

Не си позволявай заради подобна дреболия да изтървеш кола, ако е читава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Купувай бе батка, и да има некфи кусури ще ги отстраниш, ако го мислехме толкова много да сме останали без коли половината във този форум, всички говорят за читави коли а са сменили половината желязо по своите :respekt: Най важното е двигателя да е в прилично състояние, както каза колегата, кола на 10 години без кусури НЯМА! :flehan: Трябва да е супер гаражна кола и мнооого гледана! А такава в България - мноооого трудно ще намериш :flehan: Пожелавам ти да излезнат ремонтите не повече от 1000 лева, защото аз с моята за 2 месеца ударих 1200 лева :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си ползвам поставките за чаши. Вършат работа, особено за човек като мен който обича да пътува с кафе под ръка.

Относно конските сили- да ти кажа честно мисля, че ще е слабичка. Карам 110 к.с. и смятам, че това е добра мощност за тази кола. В никакъв случай не е нещо свръх. Просто върви хубаво и можеш спокойно да караш и изпреварваш.

Но пък ако е хубава взимай, че тези дизели обикновено са много уморени и много трудно ще намериш нещо читаво.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...