Jump to content

audi A4 1.9TDI

Members
  • Мнения

    461
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от audi A4 1.9TDI

  1. Ремонта също струва от този порядък, така че смело слагай нова. Мобил 5/40 е много добро масло.
  2. В продава-купува съм пуснал подходящи за теб джанти.
  3. При мен излезе много точно
  4. Ако има скъсана връзка ще пуши. Клапанче или дебитомер. Без тест в движение нищо няма да установиш.
  5. Аз съм писал в продава-купува, че си продавам А4-ката 1.9 Дизел 110 к.с. Истинска 98 г. Твърдя, че е абсолютно читава, но ако искаш я виж пък после ще си прецениш.
  6. Колега нещо не си разбрал. Инкози много правилно го съветва и аз ще ти обясня защо, за да не се изказваш така не подготвен друг път. 1. Дискове и накладки - много важни части. Кола да дойде от Германия или Италия със сменени такива е много голяма рядкост. Единици са. Затова колегата ги дава за препоръчителна смяна. 2. Свещите нови - естествено, те струват малко пари и е съвсем нормално да ги смениш за да си сигурен. 3. Реглаж на предница - не се прави само когато е имало смени. С времето и километрите неминуемо предницата се разцентрова. 4. Термостат - той също е незначителна сума, но ако е неизправен може да доведе до доста сериозни бели. И ако това се случи на път, става лошо. Това е. Елементарно. Не е нужно да се напичаш толкова.
  7. 1.9 ТДИ- AFN се държи най добре с 10-40 505.00 е норма за 10-40 505.01 е за 5-40
  8. audi A4 1.9TDI

    Фарове за А4

    Изобщо не са по 8 кила. Много по леки са. Имай предвид обаче, че по летищата хамалите се отнасят много брутално към куфарите и може като нищо да ги батисат.
  9. 10-40 или 5-40 както прецениш. Може би в твоя случай 10-40. Аз лично съм много доволен от Мобил.
  10. Перката върти винаги. Иначе наистина загрява малко по бавно но като закове 90 градуса не мърда.
  11. В магазин Ауто Хит на Ботев, след като се подмине Симеон, от дясната страна, има дебитомери Пиербург. Цената им е около 200 лв. Чисто нови.
  12. audi A4 1.9TDI

    свещи за ауди

    Ходи да си купиш от Юнитреид. 13-15 лв. струва едната.
  13. Свали си колекторните тръби и ги почисти от нагара.
  14. Александров, планирам да мина на 16 цола, и ако го направя ще ми останат един комплект 4 бр. Малоя Примато 15. Дот 2006 са, карани са сравнително малко, прави, без никакви дефекти. Купувал съм ги нови.
  15. audi A4 1.9TDI

    Фарове за А4

    Фаровете можеш да ги купиш почти от всеки магазин за авточасти. Потърси докато си намериш цена. Иначе се сменят буксите и съответно се преправя инсталацията. Не е нищо сложно, но трябва да проследиш всяко кабелче и да си го вържеш на новата букса. При монтажа леко се изразва един ръб на калника, вътрешен. Но внимавай ако режеш с флекс, да не запалиш боята. А тези спореви и дискусии на тема светят ли късите като включиш дълги ми се вижда малко безсмислена. Затова и не знам отговора. По добре се съсредоточи върху съществените неща и си направи инсталацията като хората.
  16. От личен опит: като се счупи ролката, късаш ремъка. Пистовия, не ангренажния. Колата трябва да се закара на буксир до твоя майстор и да смениш ролката и ремъка. При мен нямаше никакви странични поражения. Може би е така винаги, не зная. Ролката е около 200 лв. оригинална, ремъка около 30 лв. Смяната е лесна и бърза. Поне това помня. Тази ролка е консуматив и се сменя през определен пробег, но моя майстор забравил да ми каже.
  17. Не говорех за оглеждане и бавно каране. Съвсем друго нещо имам предвид
  18. Аз от доста време, вече няколко години се старая да спирам на пешеходни пътеки. Разбира се не винаги се получава, но в повечето случаи успявам. Това, че пешеходците се мислят за безсмъртни ми се струва доста преувеличено. Има такива които пресичат неправилно, но съпоставено, техният брой с тези, които карат безумно и в пълно нарушение на всички правила за движение, мисля, че е незначителен. В София в постоянно нарушение са: - почти всички бусове и камиончета - почти всички баничарки - повечето бакшиши - повечето СО, РК, КН и още. - разни млади дупета с голфчета - и много други.
  19. Аз присветвам винаги. И се радвам когато и на мен ми присветнат. Нека не се лъжем. Много малко са шофьорите които спазват стриктно ограниченията на скоростта. Да не говорим колко безумни ограничения има по пътищата - права отсечка и изведнъж 60 км. И естествено, полицаят там се скрил. Те винаги са били като партизани, ама сега с този министър и им отива. Възраждат партизанското движение. Забележете, че винаги се крият на места където има сериозна предпоставка за нарушаване на ограничението в скоростта.
  20. Ако си резнеш едно маркуче от някакъв усилен, с намотка няма да сгрешиш. Виж само диаметъра да е същия. От там минава въздух. Аз карам така вече месеци наред. Даже си бях поръчал и капарирал 20 лв., ама така се случи, че като го доставиха не бях в София, а после забравих да си го взема. Е карам си, мисля, че няма да има проблеми.
  21. Много го насмитате човека. Може би просто въпросната А4-ка има някакви хубави джанти, решетка и волан S. Може и нещо друго да са и сложили и да е станала по-красива. Пич ти гледай техническото състояние на колата. Трудно се намира читав дизел втора ръка.
  22. И аз си взех сертификата зелена карта от Булстрад преди няколко дни. Нищо не ми поискаха за доплащане. Полицата ми струва 136 лв. 126 ГО и 10 лв. за гаранционен фонд.
×
×
  • Create New...