Jump to content

Нещата се оплескаха


Recommended Posts

Та значи катастрофирах преди 10 дни по един планински път и надъних аудито в мантинелата. Резултатите, както писах в една друга тема са предна и задна броня, заден десен калник, фар и стоп, халоген, както и изкривени джанти отдясно. От удара се е ударил отдолу картера и изтече маслото, и кормилната щанга се счупи (отдясно). Единствено ламарини има хлътнали там където е резервоара, ама не е много, май :hilezh: Днес дойдоха най- накрая на място да ми направят оглед и на въпроса ми оттук нататък какво ми казаха: трябва да направим оценка дали си струва да се прави ремонт :hilezh: Колата е застрахована за 5500 лева, а цената на ремонта не трябвало да надвишава 75 % от сумата. Както и да го смятам при най- лоши варианти хич не ми се връзва. Чудя се дали не искат да ме метнат и да я обяват тотал а аз да го духам :hilezh: За тази цел се замислям дали да не извикам някой майстор на място да прецени на колко ми възлиза ремонта, пък броните после на бояджия. Давайте идеи кво да правя, че съм изпушил много. Застраховката ми е в Армеец.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако правилно съм разбрал, искат да ти оябвят колата за тотална щета.

Това значи да получиш 75% от застрахователната сума и колата да остане при теб(ремонта го смятат по експертна оценка). В този случй само печелиш, ако питаш мен, защото ремонта както го описваш едва ли ще е над 75% от 5500. С други думи, ще си на печалба, ако правилно съм те разбрал и няма за какво да се притесняваш.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен за челен удар в ДЗИ ми дадоха 840 лв.! Смях голям, а всичко ми беше писано за ново в протокола. Ремонта ми излезе 1560лв.!!!Застраховката ми беше за 5000 лв! Направи си сам сметката,съвет няма да ти дам! Невярвам Армеец да дават много повече от ДЗИ! Успех !!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не знам този какво е гледал, ама е обявил за счупени предни и задни накладки :hilezh: Освен това имало изкривяване на задницата :hilezh: За първи път си имам вземане- даване със застрахователи и затова съм така шашнат, още повече че нещата се проточиха твърде дълго :dance: Пък и този изкара колата ми почти тотал :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оценка по каталог и да го барат! Абсолютно нищо не могат да ти кажат ако цената си излиза по договор, и за да няма ЛИЧНА - негова преценка или на който и да е путио, му кажи да вземе каталога да опишете какво има за смяна, вкарай си най важните и скъпи неща и след това се оправяй сам за да не ти е изцяло вътрешно, поне ще ти изплатят някаква част от ремонта!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ти платят тотална щета,ще почерпиш.Оставят ти колата и кеф ти на части,кеф ти ремонт.Може и да я постегнеш малко и да я засилиш,след което да си купиш друга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

При тотал не я ли взимат? Друго, аз исках да я оправят в техен сервиз, че не ми се ходи по морги да търся части и не разполагам с необходимото време да се занимавам. Стискайте палци поне да не съм много назад след ремонта и да е пак в движение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако бях на твое място, нямаше да я правя в техен сериз. Струва ми се, че те ще се сремят да им излезе по-евтин ремонта, което не е изгодно за теб.

А за Армеец..... бил съм застрахован там и няма повече да повторя.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...