Jump to content

Проблем заден десен фар на купе


BoRki4a

Recommended Posts

Проблема на Купе е че заден десен мигач не свети като го пусна взимат да премигат стопа и габарита 2-та като са пуснати фаровете а без тях мн слабо свети мигача и до него цялата платка конзолата където се слагат крушките е ръждясала около буксата където се вкарва и въобще буксата неможе да се извади от платката защото е ръждясала да попитам може ли да се оправи с някакъв спрей контактен да се напръска и какъв или нее казаха ме да си търся цялата конзола платка с прушките и буксата към нея че е мн ръждясала и никога не е вадена буксата и нищеее просто свети като коледна елха

Редактирано от BoRki4a
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Покажи една снимка да видим колко е корозирала? По принцип става със спрей електроклийн да го напръскаш. Крушките също трябва да извадиш и да им почистиш цоклите както и гнездата с пластините.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е ръждясало тотал,тогава ше ти трябва "ново" втора употреба :zustimm:

Ако го зачистиш и светне с WD40 ,може дая си проработи.На мойто купе имаше същата драма,щото уплътненията на стоповете не са свЕт и вътре можеше да завъдиш попови лъжички... :hilezh:

аааааа....и да знаеш ,че задни фарове нЕма :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Връзката на инсталацията на "стопа" /целия блок с крушките/ с шасито на автомобила не е добра. Потърси къде е, почисти и затегни.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дано да стане със спрей ще пробвам с ВД40 пък ще видим ръждясало е мн само около буксата с кабелите където влиза в платката с крушките и съвсем малко около нея иначе цялата платка бива ама тая букса никога не е вадена и ъпсурт да се извади без да се счупи иначе сички кабели са си вързани маса сичко ама тряа се напръска с нещо за да се извади и тогава да се почисти където влиза тая букса с кабелите

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...