Jump to content

Въпрос относно ел. водна помпа


Kompresor

Recommended Posts

Да пиша наистина за последно. Помпичката беше разглобена, щото така и така по-счупена нямаше как да стане. Едната четка на моторчето беше почти свършила и с малко наместване и стимулации вече върти стабилно. Гарнитурката я омазах с черен силикон и теча спря :dance: . Това не пречи парното пак да си ичезва, ако не работи помпата, но като я пусна няма избор и се завърща със стабилна доза бълбукане :flipoff: .

Ее така за спорта смених термостата и фланеца му. Купих и оригинална капачка за разширитения съд ( там нещо 30 - 40 лева беше). Свалих водната помпа да я огледам. Проблемът отново си остана и продължавам да го търся тоя мистериозен въздух от къде се набутва :lupe:

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз си сложих ел. водна помпа и съм много доволен от резултата , при мен не се чува бълбукане само жуженето на помпата , като е запален обаче мотора не я чувам , мотора жужи по - силно от нея :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 7 years later...
На 2.12.2013 г. at 10:42, VBI написа:

Поръчах и я купих нова от магазина на Емо (emsi_audi). Беше от някакъв модел форд или VW бус по спомен.

 

Цитирам те теб, зашото с теб може да се говори, а и все още не съм забравил твоята (и не само) помощ с ACE-то преди години! 

 Та, темата е стара, но аз съм се засилил сега да сложа помпа на едно Кади, но гледам руснаците много уважават такава от Газела, с аз не успявам да намеря същата или някоя евтина китайка! Имаш ли идея откъде в София мога да купя такава? 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@snaiperisto Ако говорим за нова ел. водна помпа - опитай в някой магазин на Форд, може и да има китайски и да не са лоши. Иначе другото е 2-ра употреба от някоя морга. Относно тази от Газела - мисля, че имаше в София представителен магазин на Газела, УАЗ и т.н. Ако там няма може би ще могат да доставят. Последен вариант е да си я поръчаш през интернет - примерно autodoc, bim.bg и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...