Jump to content

Придърпване


Speedster

Recommended Posts

Здравейте,

Имам следният проблем като не карам колата ден-два и като тръна нанякъде в началото колата си върви добре,но след известно време почва да държи по ниски обороти сякаш работи на 3 цилиндъра, придърпва и няма мощност.Това се случва за известно време и после всичко е ОК.На какво според вас може да се дължи това?Аз лично се чуда дали не е кофти бензина и да се отаява водата или пак да ми е запушен бензиновият филтър.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Надявам се ти е ясно, че при студен старт, имаш помощТна дюза, която до достигане на определена температура подава гориво във всмукателният колектор ! Спада на обороти е следствие от спирането и !

За придърпването може да направиш един тест, като вадиш кабела на всеки цилиндър, и ако има промяна на всички, значи по кабелите всичко е ОК ! После може да смениш свещите евентуално според зависи дали са за смяна !

Иначе ако го прави всеки път (какво ще рече : "Това се случва за известно време и после всичко е ОК") сигурно имаш проблем или с дебитомер-а, или с датчика отчитащ положението на дросел клапите !

Според мен обаче колата си е ОК, а ти си внушаваш някакви неща !

Не си уточнил дали и на газ го прави това ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колата е на бензин и няма газ.АБК -мотор

....

Със сигурност не си внушавам.Има някакъв проблем ама не знам точно какъв.В събота я карах всичко беше ОК,във вторник-придърпваше и днеска всичко е ОК.Дебитомера е на 3-4 год нов съм го взимал.Смятам да пробвам номера с кабелите на свещите и да ги проверя самите свещи и да сменя бензоновият филтър.Как мога да проверя този датчик отчитащ положението на дроселовата клапа?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...