Jump to content

Проблем с автоматична скоростна кутия.


riko12

Recommended Posts

Здравейте,

имам ауди A3 1998 1,6 с автоматична скоростна кутия. Всичко по скоростната кутия е сменено, но не знам защо, когаот навън е по-студено и съответно колата е студена, при колата може да върви само назад. Напред не може да тръгне. Трябва да изчакам около 5 мин, за да мога да потегля напред. Колкото и газ да давам, не може да тръгне. Казаха ми, че можело да бъде от някаква защита на скоростната кутия за маслото .. преди да го разбие да не тръгва, но назад си върви ???

Ще се радвам на мнения.

Поздрави !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Каква е скоростната кутия 4,5 степеннта, чист автоматик, мулти и какво е сменено по нея? С ваг-ком чеквал ли си за грешки по нея?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

4 степенна, Ето това представлява, надявам се че ще се сетите за каква скоростна кутия говоря .. 280-200-audi-a3-1-8.jpg

От скоро ми е колата, а миналия собственик ми каза, че е сменял скоростна кутия, понеже старата се била яко развалила.. И аз си помислих, че може да има грешки по компютъра, някакви други идеи с които да пробвам ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а миналия собственик ми каза, че е сменял скоростна кутия

Пич, гледай сега, то и аз щети кажа, че карам Q7 ама колко е истина.. :hilezh:

Дал ли ти е предния собственик документ, че е сменяна кутията или само е говорил? Маслото и филтъра сменял ли си ги ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам една... като гледам скоростната ти кутия вероятно е 01М. Сдобиваш се с vag-com или vcds отваряш autotrans виждаш има ли грешки, ако има ги триеш, след това даваш recode и вписваш нов код за автомата 00022. Предполагам, че в момента ти е 00000, смени го на 00022 и виж резултата. Аз имх проблем с мойта, не искаше да вкарва 2 скорост и карах до 6000 оборота в града, докато се прибера, смених и кодировката и за сега живот и здраве не се е държала по-добре... А иначе трябва да си смениш маслото, поне колкото е възможно, филтъра и гарнитурката на първо време. Успех :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...