Jump to content

Маркуч за високо налягане на хидравликата


Recommended Posts

Историята е следната - преди 4 месеца започнаха драмите с рейката, предполагам Ви се е случвало или пък не. Точно в момента когато най-много ми трябваше колата ме предаде с един хубав стържещ звук. Веднага я закарах на чичо доктор който каза че рейката си е заминала. Реших да рециклирам моята, а не да купувам втора употреба. След рециклажа рейката изкара точно 2 месеца и върнах колата за втори дубъл. Наново без кола, този път рейката беше сменена с друга (пак рециклирана) и обяснението беше че старата (моята) била много корозирала и нямала била оправяне...Като няма оправяне,защо така бързо ми лапна 120-те лева за рециклаж. И вече имах сменена рейка която изкара точно толкова колкото и старата 2 месеца и пак почна да вие в следствие загуба на течност. Отново закарах баракудата на доктор ... след дълго умуване дойде и чичака който рециклира рейките. Гледаха отдолу и стигнаха до извода че маркуча за високото налягане си е заминал. Нямах време да проверя какви пари е това чудо ново, но за втора употреба ми казаха 70 лева.

Има ли смисъл да се прави някакъв афрърмаркет маркуч, има ли смисъл от втора употреба и естествено някой ако знае колко пари е ново и е сменял ... Просто търся съвет, че почна да ме ядосва тази количка. Става въпрос за А3 1997 АЕН.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледам, че си от Ловеч. Незнам как са там майсторите, но най добрите в тая сфера са в София в Студентски град. Мой много близък приятел си закара там колата след протекла рейка, вече година и половина от тогава е като нова. Взеха му 300 лева миналата година. Една нова рейка не знам с точност, но май е близо 4 пъти по толкова, така че смятай. Ако в момента ти е закрепена и не тече, взимай маркуч, сипвай ЗАДЪЛЖИТЕЛНО течност по каталог и карай. Ако продължава да тече и сега, преценявай кое ти е изгодно дали да си купиш чисто нова или да ти дам координати на тия хора в София и да забравиш за тоя проблем.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В Монтана има един бако, който прави маркучи за високо налягане.

Носиш му твоя и след кратко време ти е направил новия.

Не са скъпи и са много качествени.

Потърси в Ловеч има ли такива.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...