Jump to content

va4o__

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно va4o__

  • Рожден ден 29.05.1984

Друго

  • Kaра
    AUDI A6 4F 3.0 TDI

Контакти

  • Skype
    va4o__

va4o__'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря колега, така обяснено съм по-съгласен. Само не разбрах защо самият парктроник модул има вход за камера като според теб камерата се включва в нейния си модул, след което в тв тунера. Идеята ми е ако си ги купувам по отделно, а не комплект, да не се набутам с пари за някой модул от който да се окаже, че нямам нужда.
  2. От София съм. Не претендирам, че разбирам много, но имам представа как стоят нещата и се чудя каква е логиката модула за парк асиста да поддържа камера и въпреки това да ти трябва и модул за камерата. Иначе контрол хеда ми има зелената букса за видео вход.
  3. Здравейте колеги, четох доста теми във форума, но отговор конкретно на моя въпрос не можах да намеря. Модулът ми за парктроника е с буква G (4F0 910 283 G) което четох, че означава, че е както с входове за 8 датчика (4 предни и 4 задни) и визуализация така и с вход за камера за обратно виждане. Камера обаче нямам или подозирам, че е свалена. Това, че модула е с вход за камера означава ли, че имам нужда само от камерата и тя се включва в него или трябва да си взема и модул за камерата? На много места намирам целия комплект с камера, модул за камера, окабеляване и т.н., но не знам този модул на камерата и парктроник модула с вход за камера една и съща функция ли вършат? Ще се радвам някой компетентен да ми даде отговор. Благодаря предварително
  4. Здравейте, колеги. Много скъпи тия AMI-та в ebay, ебаси. Има ли някой, който да си продава неговото, или от коли за части, на горе долу по-прилични парички. Може и употребяван Dension нещо. Ако се намери някой, ще съм благодарен да каже някаква цена и да помисля за евентуална покупка, че от тия аудио сд-та ми се гади вече
  5. va4o__

    проблем с радиото

    Колега, аз съм направил същото нещо. До някъде решава проблема, но някак пак не ми допада, защото на някои станции сигналът пак ми се губи и прекъсва, за извън града да не говорим. Отделно и автоматичното търсене на станции не ми работи, трябва сам да цъкам стотици пъти до следващата станция. Същата грешка имам и аз като теб и почвам да си мисля, че е някъде по кабелите от антените до усилвателя. Да не би да има повече от един антенен усилвател, на дясното стъкло също има антена на стъклото и кабелите от нея не съм проследил къде отиват.
  6. va4o__

    Headlight range control defective

    Здравейте колеги. Искам и аз да ви попитам нещо. Моята грешка е 01780 - Sensor for Vehicle Leveling Светва ми жълтата лампа за въздушното окачване. Ходих на диагностика във Вабонти и там момчето ми каза да си намеря такъв сензор като ми каза да го търся като “кантар". В нета не го намирам точно така. Излиза ми като headlight range control. Един и същи датчик ли е това или са различни и как се нарича на български за да му видя цената като нов и да преценя как да действам. Благодаря ви предварително?
  7. va4o__

    проблем с радиото

    Здравей, колега. 1-2 годинки след твоя проблем се оказва, че и аз имам абсолютно същия проблем. Ще кажеш ли дали реши по някакъв начин нещата и как. Ужасно дразнещо е това да нямаш радио или да имаш една станция, която изчезва често често.
  8. va4o__

    4F -- MMI update

    Колеги, здравейте, преди седмица успях и аз след дълги години мечти да си взема 4ф. За сега всичко е добре. Интересува ме ъпдейт на софтуера. В момента съм с 5150 т.е. трябва да ъпдейтна до последната 5570 Всички линкове по-нагоре не са активни. Дали някой от вас може да ми помогне с линк. Благодаря предварително
  9. Здравейте, колеги. Искам да попитам само какъв е този температурен датчик за студен старт? Моята кола е 1,8 ADR и мисля, че имам само един температурен датчик или се лъжа.
  10. va4o__

    Camshaft sensor

    Колега, а какво стана с грешката за camshaft-a?
  11. Провери си дали ти е добре самото копче на врата. В аутодата има схема кое точно реле отговаря за огледалата и го виж и него.
  12. Няма модул. Едно реле е. Намира се под волана.
  13. Здравей, колега. Ти температурния датчик смени ли го в крайна сметка, че изчетох всичко и някак си така и не разбрах?
  14. Току що се прибирам от път. Минах близо 300 км. Още с пристигането преди още колата да е изстинала я преслушах с ваг ком. Нямаше никакви грешки.
×
×
  • Create New...