Jump to content

va4o__

Members
  • Мнения

    74
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от va4o__

  1. Благодаря колега, така обяснено съм по-съгласен. Само не разбрах защо самият парктроник модул има вход за камера като според теб камерата се включва в нейния си модул, след което в тв тунера. Идеята ми е ако си ги купувам по отделно, а не комплект, да не се набутам с пари за някой модул от който да се окаже, че нямам нужда.
  2. От София съм. Не претендирам, че разбирам много, но имам представа как стоят нещата и се чудя каква е логиката модула за парк асиста да поддържа камера и въпреки това да ти трябва и модул за камерата. Иначе контрол хеда ми има зелената букса за видео вход.
  3. Здравейте колеги, четох доста теми във форума, но отговор конкретно на моя въпрос не можах да намеря. Модулът ми за парктроника е с буква G (4F0 910 283 G) което четох, че означава, че е както с входове за 8 датчика (4 предни и 4 задни) и визуализация така и с вход за камера за обратно виждане. Камера обаче нямам или подозирам, че е свалена. Това, че модула е с вход за камера означава ли, че имам нужда само от камерата и тя се включва в него или трябва да си взема и модул за камерата? На много места намирам целия комплект с камера, модул за камера, окабеляване и т.н., но не знам този модул на камерата и парктроник модула с вход за камера една и съща функция ли вършат? Ще се радвам някой компетентен да ми даде отговор. Благодаря предварително
  4. Здравейте, колеги. Много скъпи тия AMI-та в ebay, ебаси. Има ли някой, който да си продава неговото, или от коли за части, на горе долу по-прилични парички. Може и употребяван Dension нещо. Ако се намери някой, ще съм благодарен да каже някаква цена и да помисля за евентуална покупка, че от тия аудио сд-та ми се гади вече
  5. va4o__

    проблем с радиото

    Колега, аз съм направил същото нещо. До някъде решава проблема, но някак пак не ми допада, защото на някои станции сигналът пак ми се губи и прекъсва, за извън града да не говорим. Отделно и автоматичното търсене на станции не ми работи, трябва сам да цъкам стотици пъти до следващата станция. Същата грешка имам и аз като теб и почвам да си мисля, че е някъде по кабелите от антените до усилвателя. Да не би да има повече от един антенен усилвател, на дясното стъкло също има антена на стъклото и кабелите от нея не съм проследил къде отиват.
  6. va4o__

    Headlight range control defective

    Здравейте колеги. Искам и аз да ви попитам нещо. Моята грешка е 01780 - Sensor for Vehicle Leveling Светва ми жълтата лампа за въздушното окачване. Ходих на диагностика във Вабонти и там момчето ми каза да си намеря такъв сензор като ми каза да го търся като “кантар". В нета не го намирам точно така. Излиза ми като headlight range control. Един и същи датчик ли е това или са различни и как се нарича на български за да му видя цената като нов и да преценя как да действам. Благодаря ви предварително?
  7. va4o__

    проблем с радиото

    Здравей, колега. 1-2 годинки след твоя проблем се оказва, че и аз имам абсолютно същия проблем. Ще кажеш ли дали реши по някакъв начин нещата и как. Ужасно дразнещо е това да нямаш радио или да имаш една станция, която изчезва често често.
  8. va4o__

    4F -- MMI update

    Колеги, здравейте, преди седмица успях и аз след дълги години мечти да си взема 4ф. За сега всичко е добре. Интересува ме ъпдейт на софтуера. В момента съм с 5150 т.е. трябва да ъпдейтна до последната 5570 Всички линкове по-нагоре не са активни. Дали някой от вас може да ми помогне с линк. Благодаря предварително
  9. Здравейте, колеги. Искам да попитам само какъв е този температурен датчик за студен старт? Моята кола е 1,8 ADR и мисля, че имам само един температурен датчик или се лъжа.
  10. va4o__

    Camshaft sensor

    Колега, а какво стана с грешката за camshaft-a?
  11. Провери си дали ти е добре самото копче на врата. В аутодата има схема кое точно реле отговаря за огледалата и го виж и него.
  12. Няма модул. Едно реле е. Намира се под волана.
  13. Здравей, колега. Ти температурния датчик смени ли го в крайна сметка, че изчетох всичко и някак си така и не разбрах?
  14. Току що се прибирам от път. Минах близо 300 км. Още с пристигането преди още колата да е изстинала я преслушах с ваг ком. Нямаше никакви грешки.
  15. В Аутодата би трябвало да има някакви схеми, брат. Аз я имам инсталирана ще погледна довечера и ще ти кажа.
  16. Леле човек ти си златен. Не, че 300 лв. са малко, но с тия 1200 (толкова ми казаха в една друга тема ) направо бях пред самоубийство. Наистина ме успокои много. Двигателя не съм го чул да трака. От сега нататък ще слушам по-внимателно. Изчистих грешката и от тогава съм минал 20ина километра и все още не се е появила. Сега ми предстои по-дълго пътуване - около 300 км. и ще видя след него дали ще се покаже. Иначе, какви са тия еко норми? Жив и здрав!
  17. Изтрих ги вчера, днес покарах малко и мисля утре пак да я преслушам. Акомулатора ми падаше и си купих нов в началото на зимата. Ламбда сондата е излъгана защото колата е с метан. Сега от твоите думи установявам, че най-вероятно термостата ми е прецакан защото като я песна по инерция на някое дълго спескане изтива бързо и после доста бавно загрява. Ще го сменявам. Дросела ще го чистя тези дни и ще пробвам да го адаптирам. А за този camshaft направо не ми се мисли. Какви са симптомите му за да видя дали ги имам. Иначе благодаря ти много, колега! Жив и здрав.
  18. Ще го сменям няма начин. 01120 - Camshaft Adjustment 1 04-00 - Mechanical Malfunction обаче ме притеснява...
  19. Това колко е лошо и какви са признаците, по които да преценя, че има проблем.
  20. Здравейте! Само да попитам този датчик за студен старт и camshaft-a едно и също нещо ли са или са различни неща. Питам защото и аз имам подобен проблем, а ваг ком ми дава грешка 01120 - Camshaft Adjustment 1 04-00 - Mechanical Malfunction Ахаха дааа явно въпроса ми е ужасно тъп защото това са две съвсем различни неща май, но все пак ако някой ми разясни ще се радвам.
  21. Здравейте колеги! Много се радвам на колегата, че с труд, упоритост и желание е решил проблема си. Най-е лесно ако имаш пари да отидеш да я хвърлиш на някой майстор и той я я оправил, я не и ти вземе парите. А така да се поинтересуваш сам, да прочетеш това онова и да достигнеш сам до някакъв извод е най-похвално! :D/> И аз се опитвам да действам на този принцип! Та сега искам да използвам темата за да не пускам нова. Ще сложа грешките, които ми изкарва Ваг Ком на двигателя и се надявам някой по-вещ от мен да каже някоя и друга дума за какво става на въпрос и сериозно ли е. Разбира се и аз прочетох мнооого за тези грешки и знам вече за какво става на въпрос, но все пак реших да попитам. Колата е 1,8 ADR. VAG-COM Version: Release 311.2-N Control Module Part Number: 8D0 907 558 B Component and/or Version: 1,8L R4/5V MOTR HS D03 Software Coding: 04001 Work Shop Code: WSC 06335 7 Faults Found: 18010 - Power Supply Terminal 30: Voltage too Low P1602 - 35-10 - - - Intermittent 16518 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1: No Activity P0134 - 35-10 - - - Intermittent 16500 - Engine Coolant Temp. Sensor (G62): Implausible Signal P0116 - 35-10 - - - Intermittent 01120 - Camshaft Adjustment 1 04-00 - Mechanical Malfunction 17967 - Throttle Valve Control part (J338): Fault in basic settings P1559 - 35-10 - - - Intermittent 00543 - Maximum Engine Speed Exceeded (Engine Warranty VOID! :-) 35-10 - - - Intermittent 17967 - Throttle Valve Control part (J338): Fault in basic settings P1559 - 35-10 - - - Intermittent
  22. Колега защо искаш да го махнеш това нали му се радваше в началото :*
  23. Гледам, че си от Ловеч. Незнам как са там майсторите, но най добрите в тая сфера са в София в Студентски град. Мой много близък приятел си закара там колата след протекла рейка, вече година и половина от тогава е като нова. Взеха му 300 лева миналата година. Една нова рейка не знам с точност, но май е близо 4 пъти по толкова, така че смятай. Ако в момента ти е закрепена и не тече, взимай маркуч, сипвай ЗАДЪЛЖИТЕЛНО течност по каталог и карай. Ако продължава да тече и сега, преценявай кое ти е изгодно дали да си купиш чисто нова или да ти дам координати на тия хора в София и да забравиш за тоя проблем.
  24. va4o__

    Следи от удар?

    И моята е така. В началото и аз си мислех, че не е нормално даже се бях примирил, че ми е блъскана колата, но явно си е така.
×
×
  • Create New...