Jump to content

Auto Motor und Sport mega 4x4 test


Wizi

Recommended Posts

Прилагам направо снимките, ще ме извинявате за големия размер, но са в оригинал свалени от iPad дигиталната версия на списанието.

JvKmO8F.jpg

T46cKui.png

R4PsnVU.jpg

JHDnHdY.jpg

6Y0pcmx.jpg

hbxEKdf.jpg

U26QBRs.jpg

J0r1MuW.jpg

4kCKQGV.jpg

4M7fv3k.jpg

rqmo5L0.jpg

xD34wYp.jpg

pWUpHnA.jpg

uMtQGTh.png

WbjpJxP.png

eVYuxzJ.png

1OET5Jg.png

ADRBAY9.png

Sl85LEk.png

GW1A5hq.png

Ако някой се вълнува екстра ще сваля копие на страниците от статията, където снимката с обяснението на разположението и вида диференциали не закрива текста.

Поздрави!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тъкмо вчера почнах да го чета, стои от не знам колко време в шкафа.Интересното е, че са странни методите за сравнение.Особенно тези с ускорението.Все пак няма нищо общо между повечето мотори като мощност.90% пък са с халдекс.А защо няма Ауди ..............всички знаем!Особенно, ако беше и с Торсен, резултата щеше да е предварително ясен.Субито са го осрали доста.Обичайно, тук не се тачат особенно Японските коли.Иначе и аз мисля, че самата статия е леко глуповата.В последно време и това списание го окепазиха. :blink:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В подобни тестове Ауди с Торсен няма как вече да видиш... всичко е с новия Crown централен диф- C7, B8 фейслифт

Редактирано от BECKO
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колко хора познаваш, които ще дадат 100к Евро мега луксозен луноход, който да трошат off-road? :huh:

Защо не мога да разбера сте толкова предубедени точно към AMS, които за мен заедно с ADAC са единствената медия, която си позволява да плюе без да се интересува особено от това срещу кого го прави.

Субауто как да е добро като е с Виско? Плюс това го плюят главно за прекалено чувствителното ESP, което го "кове" без нужда.

Защо няма Audi остава загадка и за мен, но.... така са решили. Едно "посредствено" quattro само със Sport differential би избил ако не първо, то вероятно второто място. Предполагам и по-скоро се надявам, въпреки че както се вижда конкуренцията не само не спи, а е ужасно будна!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз само това списание си купувам.Просто ми се видя странен начина на сравнение.Прав си много за лукс. сув, който никой няма да повлече в гората.За там си има Паджеро къса база с голям бензинов мотор и Супер селект.Наистина Субито е с виско, това го бях чел още преди доста време, както и се различават системите при ръчка и автомат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Истината е, че поне на А3 новото поколение халдекс се държи много добре и силно наподобява куатро . От там насетне, само нинджа може да убие друга нинджа и за това няма Ауди... :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах! Сега се заглеждам по графиките им където забелязах обозначение KD, което е съкращението им за Crown diff. и което предразполага за Ауди... явно са планували да има такова, нагласили са си нещата, нооо явно нещо ги е отказало :hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По АМС ченъл гледах миналогодишния тест. В него S4 изкърти всички с голяма преднина, имаше Х5М, GLK, ево 10, порше, субару, Ц320 и още няколко.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Колко хора познаваш, които ще дадат 100к Евро мега луксозен луноход, който да трошат off-road? :huh:/>

Въпроса е принципен и хората които си купуват и карат лунохода не се притесняват от различната пътна настилка.

Първите три паркетника първи ще издъхнат с малкия си клиренс. Лесно се правят тестове по утъпкан върху асфалт сняг. Да ги тестват на писта тези 4х4 автомобили как се държат. И защо няма ауди е много ясно, как ще си продават паркетниците иначе. :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...