Jump to content

Проблем със компа на ABS -а ауди а4 1.8 АДР


kojota

Recommended Posts

Здравейте колеги , от няколко месеца притежавам ауди А4 98 ма година , и от известно време имам следния проблем, както си карам и изведнъж таблото светва за проблем с ABS а. Случва се по 3- 4 пъти на ден , като загася колат след тоа не свети известно време и след това пак светва. На ваг ком показа някаква грешка във паметта на компа или нещо такова - изчистихме я но след това пак започна да го прави. Почистахме с контакен спрей буксата на компа на ABS a. В началото преди няколко месеца светваше веднъж на една две седмици а сега по няколко пъти на ден.Някой да има идея какъв може да е проблема ?! Аз си мисля нещо от компа че е - но може ли да се установи със сигурност и има ли някой в София който ги рециклира - знам че това едоста тегава процедура ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дали не може да е заради слаб акумулатор. Доколкото си спомням някъде бях чел че при слаб акумулатор ABS-а се бъзика нещо. Пробвай все пак да го замериш. Пък и щом се влошава с времето - може акумулатора да става все по-зле и по-зле :zustimm:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е ти ме успокои по принцип, и моя майстор ме посъветва същото , сега през уикенда ще го заредя , ако не ще го сменя направо - дано е от това, че колата е с акумолатора от предишния собственик , който не е съвсем в час .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега напиши каква точно беше грешката от диагностика и ще ти кажа дали може да се прави и още нещо само лампата на АБС са ли свети или и лампата с удивителен и звуков сигнал да издава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Светва и лампата с удивителна и три пъти в началото звуков сигнал , след което удивителната мига а ABS-aсвети постоянно. Грешката беше нещо свързано с internal memory "вътрешната памет" не си я записах точн, майстора каза че нещо компа неможел да си види паметта или нещо от сорта ( по спомен отпреди седмица говоря :) )

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да попитам - голяма драма ли е да се кара колата при това положене ( светещата лампа на ABSa и мигащата удивителна ) че тоз месец ще трябва да купувам акумулатор и свещи и ще ми дойде байгън ремонта на блока на ABS-a ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...