Jump to content

MadRacer

Members
  • Мнения

    249
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от MadRacer

  1. Благодаря за съвета, Тунера вкарва смущения но те се отразяват на радиото само. За камерата не е кодировката. Всичко съм си направил като хората.
  2. Здравейте, можете ли да дадете съвет какво се случва. При включване на габарити се вкарват смущения във видео сигнала. При включване на задна не всеки път превключва на камера за задно виждане. Ето и видеото: https://www.youtube.com/watch?v=UnKObO3qL0M
  3. Цитиране на предходен пост! нали знаеш какви трябва да са SD картите ?
  4. Stage 1 (чип тунинг, ремап) за Audi A4 (B7) 2.0T FSi 200к.с. е специално разработен оптимизиращ софтуер за повишаване мощността на дигателя, чрез препрограмирането на ECU-то. Stage 1 софтуера е разработен да работи върху автомобили с фабричен хардуер, без да изисква допълнителна смяна на компоненти по двигателя. В случая при мен е премахнат и катализатора.
  5. За мен и при сток двигател ще даде някакъв процент отражение при високите. Аз съм със Stage1+ и усетих осезаема разлика.
  6. Знам я тази снимка (аватара) от fb страницата на хеед и ми е доста интересно как звучи От какви съображения не махна катализатора ? Причината явно не е че става по шумна.
  7. Толкова елементарно е да се използва тази от темпомата ... кви са тези глупости нови машинки.
  8. Продавам оригинален рециркулационен клапан - нов неупотребяван. Клапанът е от обновената серия при която мембраната е заменена с бутало с цел да се избегне серийния проблем с пукната мембрана и загуба на налягане. За повече информация и съвместими модели тук. Цена на клапана 100лв. За повече информация на лични или 0884994175.
  9. Как точно се прекодира да светват автоматично при контакти ?
  10. Много интерестно ... купуваш си чисто нов BOV и след два дена решаваш да продадеш колата си на части .
  11. Реле, след това масата на реотаните.
  12. 2.0tfsi си гори доста прилично имайки на предвид потенциала му. При мен е на предно и дава следния разход: 90-100км/ч извънградско е около 6. 120-130км/ч изънградско е вече 7.5. 250км/ч е 23 това е на бордови компютър а всички останали разходи са засечени. Градско стоят по друг начин нещата но това е твърде относително. При нормално каране и загряване на колата разхода е 11-11.5. При каране само студена разхода вече стига 13-14 ....
  13. Възможни проблеми: - Скоро ми се запуши цедката на маслената помпа. До колкото прочетох е често срещан проблем особено при италианките - Имат един рециркулационен клапан на който се пука мембраната и изпуска налягане. - Добре познатия проблем със запалителните бобини също е на лице. - Чашката на филтъра при неправилно натягане лесно се чупи. - Повдигача на горивната помпа за високо налягане си е консуматив и трябва да се сменя често. Ето направо една темичка напипах: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3366758
  14. Кво като е боядисвана и има доработки ... всичко като е направено като хората аз лично не виждам проблем. Ако е такава каквато изглежда на снимките няма какво да я мислиш.
  15. Кои модели имат електрически отоплител и как може да се разбере ?
  16. MadRacer

    Проблем с палене

    Има една хубава тема в раздела "направи си сам" за имобилайзера.
  17. Пак ли е за двуслойно DVD ?
  18. Здравейте, Решил съм да си премахна катализатора (втората ламбда ми е деактивирана). Някой може ли да ми каже от къде мога да си купя такава тръба ? Става дума за А4 B7 2.0 TFSI.
  19. Кримпиране без специален инструмен (апликатор) е рисковано и не е надеждно. При аматьорско изпълнение запояването е далеч по добрия вариант. Само за информация измервал съм съпротивлението на кримп, ултразвукова и калаена спойка разликата е не повече от 5% което може да се дължи на грешки от уреда, метода ...
  20. Да не забравяме че ще гори и бензин 10-30% от общия разход докато караш на газ.
  21. Аз имам преки наблюдения между 1.8ADR и 2.0ТФСИ. И двете са на предно ръчни скорости. ТФСИ-то гори идея по малко въпреки по големите гуми. Може би директния инжекцион вдига леко ефективността. Недостатъците са ясни - шумен е мотора в ниските (като тих дизел), малко по сложен е заради помпата за високо налягане, газифицирането е скъпо. Ако имах избор бих взел 1.8Т единствено защото се газифицира по евтино.
  22. Верно е 1.8Т има предимства но и 2.0Т си има своите. Не съм съгласен само с това че е по икономичен. И един въпрос ... а 2.0Т с ремап ?
  23. Може но с полу сликове. С 225/45 няма тръгване.
×
×
  • Create New...