Jump to content

Audi A3 automatic


Recommended Posts

Здравейте. Интересува ме какво мислите за следния автомобил - http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11363363157009340&f1=details&slink=2gdg4r

Знам, че на конкретния модел скоростната кутия е "слаба" и предполагам автоматика ще избегне проблемите на ръчката, които съм чел, въпреки, че с него поддръжката и разхода ще скочат, вие как мислите? Като цяло що за кутий са и комбинацията им с този мотор прекалено куца ли е и какво мога да очаквам. Не търся чудеса и знам, че по - си заслужават 1.8 и 1.8Т моторите, но за тези пари.. с това оборудване, тази кола ме грабна. Що за стока е автомата, повреди, обслужване, поведение? Също така какво мислите по снимки и описание за автомобила. Ще се радвам да отговорите, въпреки многото подобни теми, но не намерих много информация.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Конкретната кола не искам да обсъждам, само автомата. 4-степенен е, недомислица на ВАГ. Колата е ужасно мудна с него.

Прочети хубаво във фауве форума за ръчната кутия - мисля, че има аудита, които не са с нея. Отделно може профилактично да се сменят нитовете на диференциала и проблемът с чупенето изчезва.

Ако искаш автомат на Голф/А3 - търси типтроник - кутията е петстепенна и е японска...... а най-добре си вземи направо А4-ка:).

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...