Jump to content

1948

Members
  • Мнения

    552
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от 1948

  1. 1948

    Audi A7 Side Markers

    И аз като имах канадска а7-ца ги направих с фолио и изглеждаше идеално. Да не говорим, че е без пари работа.
  2. 1948

    Ауди А7 3.0 ТФСИ ремап

    В маднес правят и софт на кутията по принцип. Имате ли някакви съображения спрямо тях, за да не се споменават?
  3. Здравейте! Автомобилът е ауди а7 фейслифт и има проблем с това, че единият фар заслепява сериозно и се нуждае от регулиране. Доколкото разбрах обаче, освен стенд за регулиране, е необходимо и настройка чрез софтуер. Къде в София мога да отида да се свърши това нещо?
  4. От Канада/Америка всички са с Типтроник (ЗФ). За история търси @Evgeni K.
  5. За мен след всичко изчетено като мнения и от личен опит,3.0 тфси е най-здравият и безпроблемен мотор на Ауди, особено от тия години, които гледаш ти, така че можеш смело да се хвърляш. Имам а7-ца с такъв мотор и никакви ядове. Наистина не се сещам за слаби страни, тъй като основната слабост с горено на масло е оправена при по-новите мотори. Смяна на масло и филтри 880 лв в Ауди.... (шегаджии) При мой майстор 8л масло мотул с всички филтри 250лв с труда.
  6. Аз имам а7, но не е фейслифт. Ако ти трябва някаква информация, пиши л.с.
  7. И моята е със спорт диф и потвърждавам, че е така.
  8. Здравейте! Бихте ли препоръчали сервиз, където са компетентни относно ауспуси/генерации? Става въпрос за ауди а7. Благодаря
  9. По темата за разхода, нека да не заблуждавате колегата, който ако няма реална представа, може спокойно да се заблуди. 3.0 тди градско харчи между 10 и 13литра според трафика.
  10. Много са парите. Аз преди 3 месеца продадох моята 3.0 тди с лайн, с екстрите, които търсиш, единствено не беше автоматик за 14 800.
  11. Карал съм a5 3.0 TDI 6 години, сега съм на а7 3.0 TFSI 1. При скоростта, която те интересува разходът е 10.5-11 за бензина и около 7.5-8 за дизела. 2. Определено бензинът е по-надеждният мотор дългосрочно, тук мисля, че не би следвало да има спорове. Отделно от това смяна на масло и филтри ми беше 250лв. 3. След само софтуерен ремап бензинът става 410-420 к.с, дизелът 300-310, отделно от това сток бензинът е малко по-бърз, така че ти прецени кой върви много повече 4. Поддръжката и на двете може да е скъпа, но определено дизелът заради турбо, дюзи, егр, лоша нафта може да се окаже по-скъп значително.
  12. С-троник е, чудя се за маднес...
  13. Някой ремапвал ли е 3.0тфси, колеги? Ако да, споделете отзиви и препоръки къде да се направи, благодаря!
  14. Здравейте, колеги. Имам проблем с една а3-ка, на която не ѝ работи лявата ръчка на климатроника и съответно градусите не могат да се мърдат от тази страна. Искам да ви попитам дали трябва смяна на целия модул на климатроника, за да се оправи проблемът или е нещо друго? Съответно другият ми въпрос е на кое място или при кого да отида да ми свърши работа? Благодаря!
  15. И аз това четох досега по чуждите форуми и даже се оказва мнооого често срещан проблем. Въпросът е какво точно трябва да се смени, тепърва ще трябва да разбера.
  16. Не съм сигурен, че е от мотора, мисля, че по-скоро е нещо като това.
  17. Здравейте! Някой има ли представа на какво се дължи издаването на кратък "метален" стържещ звук, когато дали в движение или на място, отпусна педала на газта? Моторът е 3.0 тфси
  18. Абсолютно съм съгласен с това мнение. Към автора - купувай смело колата и ѝ се радвай! Имате предостатъчен доход в семейството да си я позволите. Недей да слушаш форумните "експерти" , според които през ден ще правиш турбо, вериги, двигател, скорости и т.н. Ако ги слушаш, никога няма да си купиш кола, само ще четеш колко се развалят. Внимавай при покупката или се консултирай с човек, който разбира, и няма да имаш никакви грижи.
  19. Двигателите с код CAPA са с безпроблемната помпа.
  20. А кои са качествените сервизи, на които човек си струва да повери колата си?
  21. Точно по такива причини избягвах да пиша за колата във форума, че има доста псевдо разбирачи, които се изказват крайно неподготвени, но уви... Автомобилът има пълна сервизна история, но гурутата ми обясняват, че е на двойно километри..
  22. Личи си,че си доста компетентен
  23. За 5г откакто е при мен съм сменил 2 датчика, съединител с маховик, акумулатор,комплект пистов ремък,бравите на вратите и 1 накладки. Това е, слава богу нищо сериозно. Относно ръчните скорости, на мен лично ми харесва, не са къси предавките и се кара много приятно.
×
×
  • Create New...