Jump to content

Пастиране


Horch

Recommended Posts

Привет,

Някой може ли да ми препоръча място където да си пастирам колата качествено. Софавто май отпада като вариант, тъй като там явно се чака като за Бугати Вейрон (по 1 година) :bia: Освен това искам да попитам дали някой знае къде мога да си купя пяна за почистване на тапицерията (и каква), тъй като не ми се ще да карам с найлони на задника един месец. :hilezh:

Между другото, не е лошо и ако мият и двигатели, че съм решил да го почистя малко.

Редактирано от Horch
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Марто, колегата Агоп (Black Fox) се занимава с това. :hilezh: gsm: 0886317035.

Редактирано от KOKO 100 C4
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Двигателя си го измих в СофАвто... Много съм доволен. Както знаеш, това е доста специфична процедура. След миенето в Софавто нямах каквито и да е проблеми с паленето и работата на двигателя. :hilezh:

Незнам какво имаш предвид под чакане за пастиране там. И аз като Коко ще те посъветвам да си я паастираш при Агоп. ТУК

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Обади ми се и ще ти вкарам колата на СофАвто за цялостно почистване и полиране, ще стане за една нощ, но ще трябва да я бутнем когато пристигне някой от автовозите, тогава няма да ти се налага да чакаш

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е колега защо търсиш къде да ти пастират колата?Ми пастираи си я сам!Купуваш си паста от Car Sistem и си намираш от някой твои познот флекс с реостат ако нямаш и ще я пастираш за час време:respekt:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е колега защо търсиш къде да ти пастират колата?Ми пастираи си я сам!Купуваш си паста от Car Sistem и си намираш от някой твои познот флекс с реостат ако нямаш и ще я пастираш за час време:hilezh:

Аз съм си пастирал сам колата с Turtle Wax Color Magic, но:

1. Купих ваксата лично от вносителя Ото Топ и поне 10 мин ми обясняваха какво да правя и какво не.

2. Без помощник е много трудно.

3. Какъв час, на нас едвам ни стигнаха 2.5 . Разбира се всичко направихме перфектно, но ръчно и то само с вълнени парцали.

Един умник неспазвайки правилата със същата паста си направил колата на нищо, та звъняли до централата да дадат рецептата за отстраняване на проблема. :respekt::hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз пък си я пастирам ръчно с цветна паста + вакса и става като изкарана от автосалон :respekt: друг е въпроса, че ръцете ми се откачат и процедурата трае към час-час и половина :hilezh: Но пък ефекта си заслужава...:hilezh:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...