Jump to content

Разглабяне на задна "врата"


IcHkOo

Recommended Posts

Здравйете колеги,

искам да разглобя задната "врата" на А3 8L. Пиша "врата", защото аудито е с 3 врати.

2000г. 1.9 TDI ако има значение.

Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, ето това би трябвало да ти свърши работа. http://dox.bg/files/dw?a=1bc1aa24ba . Погледни в първата тема за технически ръководства, там съм качил още 3 файла. Пише всичко, гледай да махнеш всички болтове, а останалото са щипки. Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

Мерси много, довечера се залавям.

 

 

Внимавай как ги сваляш щипките, защото лесно се чупят и то не само те а и самите пластмаси, за които са хванати, така че си предвиди повечко време и работи внимателно. Не е трудно, аз свалях моята миналата седмица, за да си сменя крушките на стопа на стъклото.

 

Darknessevil, продават се щипки само отделно, можеш да си купиш, но не те съветвам да отваряш кората за щяло и нещяло, защото започва да хлопа и скърца и не е приятно :)

Редактирано от Kyle
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Там винаги е с нитове или нещо като дюбели, които братче адски трудно се свалят. Моите бяха дюбели, в чудо се видях докато ги сваля. За първи път виждам такова нещо. Въртиш на ляво не затяга нито разхлабва, въртиш на дясно същото...Единия го отрязах с макетно ножче (защото са пластмасови), а другият ми го свали един приятел много трудно. Но така като гледам, този нит няма сваляне. :D

 

Ако няма как да се махне, режи направо с макетно ножче и после купувай два нови. Те сякаш не са предвидени да се свалят изобщо оО. Имай предвид, че ако го отрежеш има голяма вероятност да падне вътре във врата, но тъй като са пластмасови не се чуват толкова, ако се наместят някъде. Моят единият падна, но не тропа, като я мърдам. Успех.

 

P.S. След като ги отрязах сложих точно такива, идеални са : 42418.jpg

Редактирано от Kyle
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, как свали тези нитове - и при мен са същите. Дърпат ли се, въртят ли се? Също така, тези щипки, които е показал колега по-горе - откъде мога да си намеря такива?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бъди по-конкретен за нещата, за които питаш, не успях да те разбера. :) За кои нитове питаш и за кои щипки?

Редактирано от Kyle
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нитовете, които е снимал колегата icaka95... А щипките - тези черните, които ти показа малко по-горе. 

 

EDIT: Или това не са нитове, а някакви пластмасови простотии. Моите само набързо ги погледнах и ми се сториха метални, но не съм ги оглеждал.

Редактирано от plamenbv
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честно казано, не мисля, че се свалят. Това казах и на него. Ако са ти същите и не можеш да ги свалиш, режи ги с макетно ножче и после си купи тези от снимката, която сложих. А относно щипките, трябва да дърпаш където е щипката и тя се откопчава. Просто внимавай с каква сила дърпаш, защото лесно се чупят. Такива щипки можеш да вземеш от някой магазин за аксесоари и авточасти. Просто прочети темата по-нагоре, говорили сме за същите работи. Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...