Jump to content

Изчезнаха мигачите


arrow_d

Recommended Posts

Проблемът е следният свалих таблото за да сменя радиторчето на парното когато закачих лостовете за фаровете габарита и тн. всичко работеше без мигачите реших да сложа копчето на аварийните и да видя дали ще работят но от първия път не уцелих буксата а чак от третия път и тогава се чу едно пук както работеше оборотомера и спря да работи. има ли бушон за мигачите и оборотомерa

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смених бушон номер 12 мигачите ги няма. обортомера тръгна но държи 800 оборота и при форсиране пак държи 800оборота къде да търся проблема за мигачите в буксата отзад ли.

Редактирано от arrow_d
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дадох ти схемата за да прочетеш, а и да я имаш по принцип. Не си писал и каква е колата и модела и...иначе проблема може да е всякакъв - може да има проблем и с масата някъде. Не казваш и дали чуваш цъкането под волана. Когато си натиснал бутона за аварийки светят ли мигачите? Когато си пуснал мигач вместо мигача да мига, дали не мигат стоповете/габаритите отзад? Може и да не правят контакт лостовете в таблото...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я си виж и бушони  №2 и №15.Горната схема на бушоните е вярна,но за Б3.При Б4 бушоните са доста повече и схемата е малко по-друга.

Редактирано от jordanik
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може да провериш бутонът за аварийните дали не е сдал багажа. Когато този бутон е разкачен, се прекъсва веригата и нямаш мигачи, така че може там да се окаже проблемът.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цитиране на предходен пост!

Също така, може да провериш релето на мигачите - това е едно нещо което като пуснеш мигача и то започва да цъка. При мен се намира точно под лостовете за фаровете габарита от вътрешната страна малко е скрит, но ако пиши и ще ти го снимам. Но дали е същата кола???

Редактирано от VBI
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване
  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази тема.
×
×
  • Create New...